Mô tả công việc
- Check, receive, store and handle foodstuffs for cleanliness and safety. Keep all kitchen equipment clean and take care to prevent the loss or damage of food materials or tools. Keep work area clean and unobstructed.
- Communicate or determine what is required to manage food requirements or inventory. Perform general kitchen management tasks such as creating a daily list of food or ingredients and managing the maintenance and storage standards for food and other inventory
- Provide or support ideas for daily menu additions or updates, support other cooks or support training
Quyền lợi được hưởng
* Professional and friendly working environment
* Competitive benefit package
- 2 days off/ week, 12 annual leaves/ year
- 24h accidental insurance
- Uniform + staff meals
Yêu cầu công việc
- Understanding of F & B and hotel industry and products
- Cooking-related knowledge, including excellent cooking skills and the ability to organize standard recipes
- Ability to introduce and explain menus to F & B team leaders and team members (Education Skills)
Yêu cầu hồ sơ
UHM GROUP là tập đoàn chuyên quản lý khách sạn về các lĩnh vực tư vấn, thiết lập, và vận hành, đào tạo các lĩnh vực nhà hàng, chuỗi nhà hàng , quán cafe, khách sạn, resort, căn hộ, xây dựng thương hiệu, tái cấu trúc doanh nghiệp. Với phương châm không ngừng nổ lực để mang lại thành công cho đối tác khách hàng, các dự án được tư vấn, setup, vận hành theo tiêu chuẩn thống nhất, được công nhận giúp cho khách hàng
UHM HOTELS GROUP là tập đoàn chuyên tư vấn, setup, quản lý điều hành khách sạn, resorts, condotel, nhà hàng, café, karaoke spa, massage, ...; tư vấn đầu tư, xây dựng thương hiệu, cung ứng nguồn nhân lực, tái cấu trúc doanh nghiệp. Với đội ngũ chuyên gia đến từ các nước hàng đầu trên thế giới như: Hà Lan, Anh, Australia, Singapore, Mỹ, Pháp, Thái Lan, .. UHM HOTELS GROUP không ngừng nỗ lực để mang lại thành công cho đối tác, khách hàng theo các tiêu chuẩn quốc tế đã được thống nhất và công nhận trên toàn thế giớin tâm nhất.