Mô tả công việc
KEY RESPONSIBILITIES & DUTIES
Develop new product:
-
Market research, quickly grasp customer tastes trends to create new dishes;
-
Responsible for planning, setting up the menu of new dishes to periodically put into the restaurant menu;
-
Test new products, write new product processing processes, train kitchen staff on the process of making new dishes;
-
Build a standard BOM (Bill of Material) with new items, recipe for deployment in the company's internal system;
-
Transfer and train SOP to the operation.
Standardize process of cooking menu:
-
Setting standards of raw materials and input goods;
-
Propose processing specifications, process of processing standard dishes to serve customers;
-
Supplier evaluation of technical and product quality for materials.
Training:
-
Training standard process of cooking menu for kitchen and new key member: Sous Chef, CDP, Junior CDP,..
-
Evaluate the performance of kitchen staff.
Coordinate with store, QC department to ensure quality of raw materials, quality of dishes:
-
Coordinate with QC / QA departments to control the quality of the dish;
-
Coordinate with departments to take measures to handle inappropriate products.
Others:
- Participate fully in meetings with BOD, other Heads of departments as required;
- Perform other related tasks under the direction of superiors.
Yêu cầu công việc
-
Have at least 05 years of experience in R&D, especially product development experience for restaurant chains;
-
Priority has experience working at Korean restaurants with a dining model. Open with Korean candidates;
-
Good English communication;
-
Office informatics proficient;
-
Leadership skills, human resource management.
Quyền lợi được hưởng
- S.I, H.I, U.I according to the provisions of the Labor Law;
- Voucher for birthday 300.000 VND;
- 20% discount for employees when using services at the restaurant.
Với 22 năm hoạt động kinh doanh trong lĩnh vực hội nghị, yến tiệc và nhà hàng, Công Ty Cổ Phần IN Hospitality đã khẳng định uy tín của mình qua việc xây dựng và phát triển thành công những thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực này tại Thành phố Hồ Chí Minh, trở thành lựa chọn ưu tiên của các khách hàng, công ty trong nước và quốc tế như: GEM Center, Trung tâm hội nghị White Palace Hoàng Văn Thụ, Trung tâm tổ chức sự kiện và triển lãm White Palace Phạm Văn Đồng, Nhà hàng The Log, W Gourmet.
Chính sách bảo hiểm
- Được tham gia BHXH, BHTN, BHYT, …. theo luật bảo hiểm theo quy định của pháp luật Nhà Nước
Các hoạt động ngoại khóa
- Tổ chức các hoạt động thể thao: bóng đá, bóng chuyển, ….
- Tổ chức các bữa tiệc party, các sự kiện
- Du lịch hàng năm
- Team building ngoài trời
Lịch sử thành lập
- Thành lập năm 2001
Mission
Khẳng định uy tín của mình qua việc xây dựng và phát triển thành công những thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực này tại Thành phố Hồ Chí Minh, trở thành lựa chọn ưu tiên của các khách hàng, công ty trong nước và quốc tế