Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
- Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.
Quyền lợi được hưởng
• Accommodation provided.
• Duty Meal
• Offered uniform and laundry service for uniform.
• Service Charge
• Joined in the associate activities.
• Joined in the Hotel's training and development programs.
• Offered relocation, home leave allowance.
• Offered 12 vacation days/year.
• Comply with government Public Holidays.
Yêu cầu công việc
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Qualifications
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TNHH Độ nét cao hay còn gọi là SAIGON HD được thành lập 03/04/2011 hoạt động trong lĩnh vực tư vấn - lắp đặt hệ thống giải trí gia đình.
Với đội ngũ nhân viên đầy sáng tạo, năng động và mong muốn khách hàng được tận hưởng trọn vẹn những giây phút giải trí, SAIGON HD không ngừng phát triển và dần khẳng định cho mình 1 thương hiệu có tên tuổi trong giới kinh doanh cũng như trong lòng của mỗi khách hàng.
Lĩnh vực hoạt động SAIGON HD
Giải pháp trọn gói cho:
- Phòng giải trí gia đình cao cấp
- Dàn âm thanh xem phim đỉnh cao
- Dàn âm thanh nghe nhạc Hi-end
- Dàn Karaoke gia đình
Tư vấn và thi công:
- Hệ thống âm thanh - trình chiếu chuyên nghiệp
- Hội trường quy mô lớn
- Resort - nhà hàng
- Cafe - bar - beer club - karaoke
Tầm nhìn
Trở thành Hệ thống siêu thị Âm thanh số 1 tại Việt Nam
Sứ mệnh
- Với khách hàng: Cung cấp đến khách hàng các sản phẩm nghe nhìn chất lượng cao, chính hãng với phong cách chuyên nghiệp.
- Với nhân viên: Xây dựng môi trường làm việc chuyên nghiệp, năng động, sáng tạo và nhân văn. Tạo điều kiện phát triển tài năng, nhân cách và có thu nhập cao, Là niềm tự hào của công ty, gia đình và thế hệ kế cận.
- Với xã hội: Chung tay giúp đỡ 1 phần sức và công tác từ thiện, hỗ trợ các mảnh đời khó khăn