Mô tả công việc
1.Co-ordinate the activities of the Food & Beverage Department – to maintain and improve food quality, service and merchandise to increase sales and profits.
2.To coordinate the activities of his/her department with other operating departments in the Hotel in order to provide the best possible service to the guests of the hotel.
3. To direct the functions of administration and planning of the banquet department to meet the daily need of the operation
4. To instill in sub-department heads a high concern for effective control of food, beverage and labour costs
5. To assist subordinate managers in establishing and then achieving pre-determined profit objectives and desired standards of food quality, service, cleanliness merchandising and promotion.
Quyền lợi được hưởng
- Parking free
Yêu cầu công việc
Yêu cầu hồ sơ
LOGIVAN là một công ty start-up được tài trợ 7,9 triệu đô trong lĩnh vực vận tải. Ứng dụng công nghệ của chúng tôi thay đổi cách mọi người đặt xe tải, giúp nền kinh tế Việt Nam phát triển và quan trọng nhất là cải thiện cuộc sống của 40.000 tài xế xe tải trong hệ thống.
LOGIVAN muốn cho bạn cơ hội trở thành một phần của team năng động và dùng khả năng của bạn để góp phần xây dựng một phần tương lai của Việt Nam.