Mô tả công việc
The Kitchen Manager is responsible for overseeing the kitchen operations and managing the kitchen team to ensure the food delivery is at its best and established standards of operation are met. Moreover, this role is also in charge of purchase and supply orders, checking kitchen items, performing the inventory count for daily operations and making kitchen stock readily available.
Kitchen Manager reports directly to the Hotel general manager and works closely with the other members in F&B team.
Quyền lợi được hưởng
* Full contribution of SI, HI and UI on basic salary
* Active, balance and professional working environment
* Productivity focus not time attendance
* Fun and playfull internal activities
* 14 AL days
* Meal allowance
* Phone allowance
* 24.7 health insurance
Yêu cầu công việc
Proven performance record with at least 3 years in hospitality or F&B operations as Kitchen coach or equivalent, pre-opening experience is an advantage
Diploma in hotel and restaurant management, hospitality management, business management, marketing, entrepreneurship, or equivalent; Food Hygiene certifications would be an advantage
Fair written and verbal communication skills in both Vietnamese and English
Ability to easily connect and provide a warm (first) contact for our guests, continuously making it personal at every interaction
Ability to provide on the job training, peer mentorship, team development and coaching
Ability to work across all hotel sectors and departments at a basic level to best understanding role in FOH management and departmental collaboration
Actively work to build a community of one, in actions and feelings
Team and knowledge management, system diversities, organizational and team interrelationships
Conflict management, impact and influencing; listening, understanding and responding; teamwork and cooperation
Ability anticipate problems and offer solutions; provide high level of attention to detail
Computer literacy, knowledge of Microsoft Office applications, Hotel operations systems and POS
Yêu cầu hồ sơ
PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager
Good Eats và LAGOM tìm người đồng hành. Nếu yêu thích môi trường làm việc cởi mở, thoải mái, các món ăn sáng tạo trong lành, bánh ngọt xu hướng hiện đại, đồ uống tươi mát. Các bạn tham gia team chúng mình nhé.
Nhà hàng của chúng tôi không chỉ là nơi để ăn – mà còn là nơi tôn vinh đồ ăn ngon và sức khỏe tốt. Với tên gọi của chúng tôi như một lời tri ân đến chất lượng nguyên liệu và sự thích thú của bữa ăn, chúng tôi nỗ lực mang đến cho khách hàng “món ăn ngon” theo đúng nghĩa đen của từ này. Cho dù bạn là người ăn chay, người sành ăn có ý thức về sức khỏe hay chỉ đơn giản là người đánh giá cao hương vị tuyệt vời, bạn sẽ tìm thấy thứ gì đó để yêu thích và thưởng thức.
Tại Good Eats , chúng tôi tin rằng món ăn ngon nhất bắt đầu từ những nguyên liệu tốt nhất. Đó là lý do tại sao chúng tôi chỉ tìm nguồn nguyên liệu tươi ngon và lành mạnh nhất để tạo ra những món ăn ngon của mình.