Mô tả công việc
- Responsible for the outlet's profitability and operation in accordance Resort standards.
- Responsible for maximizing guest delight within the outlet.
- Monitor inventory levels, order supplies, and manage stock to avoid shortages or overstocking.
- Implement and uphold service standards, ensuring consistency and excellence in every guest interaction.
- Collaborate with other departments to optimize operations and enhance the guest experience.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off/week: 02 days (working time: 9hrs/day)
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
- Has a minimum of 2 years' experience as Restaurant Manager in an international class outlet / hotel.
- Is highly organized, detail-oriented, and able to oversee daily operations efficiently.
- Has a positive attitude, adaptability, and a strong customer-focused mindset.
- Has strong leadership skills and can manage and motivate a team to deliver exceptional service.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty TNHH Hùng Dương là doanh nghiệp với hơn 20 năm hoạt động trong lĩnh vực sản xuất, phân phối thực phẩm tại thị trường Nghệ An - Hà Tĩnh. Các mảng kinh doanh chính của chúng tôi bao gồm: - Hệ thống Bảo Ngọc Sài Gòn Bakery - chuỗi cửa hàng bánh tươi lớn nhất Nghệ An với nhà xưởng khuôn viên 4000m2, 7 cửa hàng chính thức và hơn 300 đại lý phân phối - LACÀ - Cafe, Bakery, Playground - mô hình cafe, bánh cao cấp và khu vui chơi trẻ em - Nhà máy sản xuất các mặt hàng bánh xuất khẩu - Nhà phân phối các sản phẩm thực phẩm & đồ uống nhập khẩu - Nhà phân phối các nguyên liệu làm bánh, dụng cụ và máy móc ngành bánh - Quản lý tòa nhà thương mại Hùng Dương với 3000m2 sàn tại Đại Lộ Lênin, TP.Vinh.