Việc làm KITCHEN SEOUL

Cập nhật 25/08/2024 15:15
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH KITCHEN SEOUL
Director of Restaurants & Bars
KITCHEN SEOUL
1 việc làm 9 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Tổng Giám Đốc/ Ptgđ/ Giám Đốc/ Pgđ
Ngày đăng tuyển: 09/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers.

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues.

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect.

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create a sense of one team.

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments.

• Working with the catering office, identify additional sales opportunities to enhance revenue.

• Drive promotions that deliver great dining experiences for guests at a good value.

• Make sure credit and financial transactions are handled securely.

• Make sure all food and beverage equipment is in operational condition and regularly cleaned.

• Make sure all food and beverage facilities including banquet/convention spaces are clean and properly stocked to anticipated business volume. Notify engineering immediately of any maintenance and repair needs.

• Establish and achieve quality and guest satisfaction goals. Help guests with their requests and complaints - making sure you maintain a high level of guest satisfaction.

• Analyse guest insights to identify and meet customer expectations and build on guest loyalty.

• Regularly communicate with guests to ensure expectations are met.

• Manage hotel food and beverage marketing programmes and participate in and maintain system-wide food and beverage marketing programmes and promotions.

• Keep an eye on competitor activity/industry innovation. Review and approve menu design and concepts with the Executive Chef.

• Make sure food and drinks are secure and stored safely - always keep stock replenished to minimise waste.

• Handle food and beverage inventory procedures. Determine minimum and maximum stocks for all food, beverage, material, and equipment.

Quyền lợi được hưởng

1. LEAVE - NGÀY NGHỈ

  • 2 day - off per week/Hưởng 2 ngày nghỉ/tuần.
  • At least 16 Annual Leave per year/Ít nhất 16 ngày phép/năm.

2. ALLOWANCE - TRỢ CẤP

  • Service charge/Thưởng phí phục vụ hàng tháng.
  • Relocation allowance/Trợ cấp chi phí di chuyển nhận việc.
  • Home leave allowance/Trợ cấp thăm nhà.
  • Rest & Relaxation allowance (depends on job band)/Trợ cấp nghỉ dưỡng (tùy cấp bậc).

3. INSURANCE - BẢO HIỂM

  • 24/7 Insurance provided by the Resort from start date/Được Khu nghỉ dưỡng mua bảo hiểm tai nạn 24/7 từ ngày đầu nhận việc.
  • CompulsoryInsurance by Law/Được đóng các loại bảo hiểm bắt buộc theo quy định nhà nước.

4. OTHER BENEFITS - CÁC PHÚC LỢI KHÁC

  • Accommodation at Staffhouse, meal, bus to work (free)/Được cung cấp phòng ở tại Nhà nhân viên, bữa ăn, xe đưa đón đi làm (miễn phí).
  • Birthday voucher and celebration/Được tổ chức sinh nhật và phiếu quà tặng.
  • Discount on resort service, IHG employee rate/Được hưởng giảm giá sử dụng dịch vụ tại resort, đặt phòng giá nhân viên IHG...

Yêu cầu công việc

1. Education:

  • Bachelor’s degree/higher education qualification/equivalent in Hotel Management, culinary arts, or related field.

2. Service years in the field:

  • 04+ years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

3. Knowledge and skills:

  • Must obtain certifications or permits as required by local governmental agencies. Good Communication and writing skills.
  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the resort, the brand and the Company.
  • Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
  • Tasks and Project Management.

4. Language:

  • Fluent in Vietnam and English (speaking, listening, reading and writing)

5. Preferred (if required):


Yêu cầu hồ sơ

  • Anh/chị vui lòng liên hệ vào giờ hành chính từ 8:30 đến 18:00 vào thứ Hai - thứ Sáu.
  • Số điện thoại: 02973 683 999 - 0911 815 105 (Phòng Nhân sự).
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH KITCHEN SEOUL
KITCHEN SEOUL Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Tầng ô TTTM AEON Huế

CÔNG TY TNHH KITCHEN SEOUL - Nhà hàng Kitchen Seoul là nhà hàng truyền thống của Hàn Quốc và đang mở rộng kinh doanh tại Việt Nam, với những khái niệm mới mẻ, sự tinh tế mở ra tại thành phố Hồ Chí Minh và TP Huế

Nhà hàng chúng tôi nằm giữa trung tâm quận 1, trong khu phố nhộn nhịp của Hồ Chí Minh

Chúng tôi chỉ tìm kiếm nhân viên sẽ cung cấp dịch vụ khách hàng tuyệt vời và làm cho chúng tôi nổi bật so với các doanh nghiệp khác.

Những nghề phổ biến tại KITCHEN SEOUL

Bạn làm việc tại KITCHEN SEOUL? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo KITCHEN SEOUL

KITCHEN SEOUL

Click để đánh giá