Mô tả công việc
- Managing junior staffs in the kitchen
- Carry out administrative duties to maintain an efficient workspace
- Complies with the Department's Standards Operating Procedures
- Labels food containers properly to maintain food safety and hygiene standards
- Assist Chef de Partie and Sous Chef in ensuring that all kitchen standards in the designated kitchen section are complied
- Ensure that all dishes prepared in the designated kitchen section are as per the set recipes, consistent in terms of quality, presentation and food hygiene.
- Ensures that tools and equipment in the designated kitchen section are maintained to a good standard with minimum breakage.
Yêu cầu công việc
- Have good organizational skills
- Pay attention to even the minutest details
- Follow the health and safety guidelines of the kitchen
- 5-star pastry experiences, international background
Quyền lợi được hưởng
2. Attractive service charge (about 3.5 million - 5,5 million/month)
3. Support 2 meals during the working shift
4. Insurance system to pay 100% of salary + health insurance
5. Annual leave days, public holidays leave
6. Yearly outing trips
7. Luxury Hotel in Saigon
8. Be part of a Dynamic Team
9. Best Benefit Scheme
Công ty TNHH MTV Thực Phẩm Năm Mục Tiêu ngành nghề / sản phẩm kinh doanh: Thực phẩm Đông lạnh (Thit;, Cá, Gà, Xúc xích,….) được thành lập theo quyết định của Sở Kế hoạch Đầu tư thành phố Đà Nẵng cấp ngày 10 tháng 09 năm 2015, công ty TNHH MTV Thực phẩm Năm Mục Tiêu có trụ sở chính tại số Lô C2-11, Đường Trần Nhân Tông, Quận Sơn Trà, Tp Đà Nẵng với các lĩnh vực, ngành nghề chính như sản xuất, chế biến và kinh doanh các mặt hàng thực phẩm nhập khẩu.
Ngay sau khi thành lập, công ty đã từng bước củng cố lại cơ cấu hoạt động kinh doanh dịch vụ, cũng như chú trọng cải tiến công tác, cách thức làm việc đáp ứng yêu cầu của khách hàng Đầu năm 2016, Công ty chú trọng ổn định và phát triển thị trường phía bắc với việc mở văn phòng đại diện tại Hà Nội, phân phối trực tiếp cho thị trường Hà Nội và các khu vực lân cận.