Mô tả công việc
- Overseeing and managing the restaurant operations.
- Ensuring and maintaining the smooth running of the department at all times.
- Establishing departmental standard operational procedures.
- Drafting headcounts, position rosters, and job descriptions.
- Holding daily staff briefings and assigning work schedules and stations.
- Supervising, coaching, and instructing all departmental staff.
- Developing F&B concepts in coordination with the General Manager.
- Planning, organizing, and executing annual and seasonal Food and Beverage promotion plans.
- Planning, developing, and calculating food menus and standard recipes.
- Planning and developing beverage menus.
- Make daily restaurant inspections and take corrective actions.
- Assignment of the management to the General Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive & competitive salary
- Friendly, young and dynamic yet challenging working environment
Yêu cầu công việc
• Graduated from University majoring in Economics, Business Administration, Marketing, Hotel and Restaurant Management and other related majors
• Minimum three years of experience (3) and two years of experience (2) in the hospitality industry
• Priority is given to candidates having worked in a similar position for international hotels/resorts and can start as soon as possible
• Fluency in English
• Good computer skills
• Empathy towards your customers and colleagues.
• Pride and attention to detail.
• Polished personal presentation with a warm, confident, and hospitable personality.
- Paid salary suitable to your ability skills and experiences
- Working in 4-5 star hotels with 05 years of experience and more than 02 years in the same position
Yêu cầu hồ sơ
- Send your CV TO Hoteljob or Contact: 028 3915 8126
Công ty TNHH Syun chúng tôi ra đời nhằm đáp ứng nhu cầu đó. Để đảm bảo tính an toàn của rau, kỹ sư nông nghiệp đến từ Nhật Bản của chúng tôi sẽ hướng dẫn nông dân kỹ thuật gieo trồng,chăm sóc và cách sử dụng phân bón đúng cách. Chúng tôi tiến hành thực hiện xét nghiệm, kiểm tra thường xuyên “Dư lượng thuốc Bảo vệ thực vật” trên sản phẩm rau và kiểm tra chất nước sử dụng để đảm bảo tính khoa học, chính xác, khách quan. Ngoài ra, chúng tôi sử dụng các biện pháp kiểm soát nhiệt độ trong quá trình vận chuyển để đưa đến tay khách hàng sản phẩm rau tươi ngon nhất.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2012
Mission
- Để đảm bảo tính an toàn của rau, kỹ sư nông nghiệp đến từ Nhật Bản của chúng tôi sẽ hướng dẫn nông dân kỹ thuật gieo trồng,chăm sóc và cách sử dụng phân bón đúng cách. Chúng tôi tiến hành thực hiện xét nghiệm, kiểm tra thường xuyên “Dư lượng thuốc Bảo vệ thực vật” trên sản phẩm rau và kiểm tra chất nước sử dụng để đảm bảo tính khoa học, chính xác, khách quan. Ngoài ra, chúng tôi sử dụng các biện pháp kiểm soát nhiệt độ trong quá trình vận chuyển để đưa đến tay khách hàng sản phẩm rau tươi ngon nhất.