Việc làm Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST

Cập nhật 15/08/2024 11:27
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty TNHH Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST
Giám sát quầy bar/Bar Supervisor Manager
Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST
9 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 3
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 3
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 13/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/10/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Mù Cang Chải - Yên Bái

Mô tả công việc

1. Control budgets and be able to (when necessary) provide Head of Catering and Retail with

reviews on costings, customer satisfaction and operating margins.

2. Creates drink and food menus

3. Planning and taking part in promotional events.

4. Arrive on duty with a clean, sober and smart appearance. Responsible for high standard of service of F&B in the restaurant; plans, control and co-ordinate activities of all associate in the restaurant.

5. Prepare monthly training plans and training reports with the manager.

6. Maintain a good working atmosphere and teamwork within his department and throughout the hotel.

7. Responsible for hygiene, cleanliness and good appearance of his station, and proper maintenance of all operating equipment, furniture and fixtures.

8. Ensure that all associates are aware of the hotel facilities, name of F&B outlets, hours of operation, etc…

9. Ensure that the restaurant is properly equipped and staffed at all times. Check reservation.

10. Responsible for achieving the budget & controlling beverage costs in close co-operation with the cost controller.

11. Highly visible in the restaurant and handle complaints.

12. Establish good guest contact by setting up guest history cards, greet Responsible for hygiene, cleanliness and good appearance of his station, and proper maintenance of all operating equipment, furniture and fixtures guests by name when possible, inform regular guests about activities and promotion in the hotel

13. Take care of all guest paying special attention to V.I.P’s.

14. Solve all problems occurring in area of responsibilities.

15. Maintain good relationship with all associate within the F&B Division and other Division to ensure inter Department relationship.

16. Lead, motivate, train associate and build a good working environment.

17. Conduct uniform inspection prior to the opening of each shift.

18. Attend the daily briefing and monthly F&B meeting.

19. Prepare daily briefing for all associate on duty on menu knowledge, alcoholic and non-alcoholic beverages, food promotions and internal news, etc.

20. Maintain a high level of co-operation and communication with the Chef to avoid friction between Kitchen and service associate.

21. Consult the Chef on daily specials. Make sure that all subordinates knows about each month’s target of sales and work together to achieve the set target

22. Responsible for log book reports to ensure that all guest comments, complaints and daily incident which happened in the outlet are written down in the log book and forwarded to the F&B manager.

Quyền lợi được hưởng

Attractive income level

Providing accommodation during employment at the hotel

Insurance covering over 100% of income, additional accident insurance for employees.

Other benefits according to Banyan Tree Group standards.

Yêu cầu công việc

• Proficiency in role at require level

• Conversant with relevant emergency procedures

• Knowledge of relevant rules & regulations.

• Knowledge of company, hotel and its environment

• Knowledge of relevant guest satisfaction standards.

• Good English language skills

• Strong organisational skills

• Ability to lead, motivate and develop a team of individuals

• Knowledge of Front Office computer systems and personal computer

Yêu cầu hồ sơ

Curriculum Vitae (CV)

Work Experience Description

Health Examination Certificate

2 Passport-sized Photos (2x4)

Khu vực
Báo cáo
Công Ty TNHH Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST
Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
307/33 Nguyễn Văn Trỗi, P.1, Q.Tân Bình

Công ty thiết bị lạnh và cách nhiệt TST được thành lập từ tháng 12 năm 2000. Với hơn 20 năm kinh nghiệm, TST định hướng trở thành đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực lạnh công nghiệp ,chuyên cung cấp các dịch vụ tư vấn thiết kế, lắp đặt các hệ thống thiết bị cấp đông, vật liệu cách nhiệt, hệ thống phòng sạch …

GIÁ TRỊ CỐT LÕI:

  • Về giá trị con người: Con người là tài sản lớn nhất của TST, chính sách đãi ngộ của chúng tôi luôn hướng đến mục tiêu tạo động lực để nhân viên phát huy năng lực tối đa. 
  • Về khách hàng: Luôn lấy khách hàng làm trung tâm trong chuỗi giá trị của TST. Bên cạnh những sản phẩm chất lượng tốt nhất, TST còn đưa đến những dịch vụ chăm sóc khách hàng tối ưu từ khâu tư vấn, mua bán, lắp đặt sản phẩm đến đào tạo chuyển giao và bảo hành.
  • Về xã hội: TST chọn “phụng sự xã hội” làm kim chỉ nam cho sự phát triển bền vững, nghĩa là không ngừng nghiên cứu và phát triển sản phẩm phục vụ nhu cầu thực tế nhằm nâng cao năng lực cạnh tranh cho doanh nghiệp và mang lại nguồn của cải cho xã hội.
  • Về văn hóa: Lấy giá trị của Đoàn kết – Kỷ luật làm thước đo cho việc ứng xử giữa người với người.

Những nghề phổ biến tại Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST

Bạn làm việc tại Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST

Thiết Bị Lạnh & Cách Nhiệt TST

Click để đánh giá