Mô tả công việc
- Overseas the daily operation of the bar, inventory, purchasing quantities and quality expected
- Create a new beverage concept for all the outlets
- Work flexible hours, including weekends and holidays
- Train and supervise all the outlet staff
- Ensuring our customers receive the highest level of service
- Contain beverage cost
- Bring more revenue to the F&B outlets
- Develop and implement marketing strategies to increase sales and costumer engagement
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary depends on the ability.
- Provided with insurance policy according to the law, including: health insurance, social insurance, and unemployment insurance.
- Provided with 24/24 accident insurance during the whole contract period with the hotel.
- Provided with meals, parking lot, uniform, and laundry service.
Yêu cầu công việc
- QUALIFICATIONS:
Educated in a Hotel Management or Vocational Studies specializing in Culinary and Food Management.
Minimum 1 year experience as Kitchen Helper in 5* Hospitality.
Equip with basic knowledge HACCP or ISO22000 food hygiene standards.
- EXPERIENCE:
Basic reading, writing and oral proficiency in the English language
1 year experience in kitchen covering all aspects of pastry cooking.
Must possess a level of creativity and quality standards
Yêu cầu hồ sơ
- Please contact: 028.3823.6688 ext 1218/ 1251/ 1252 (Human Resources Department)
Công Ty TNHH Thực phẩm Mãi Tín có 100% vốn đầu tư của Nhật, chuyên sản xuất và xuất khẩu mặt hàng thủy sản đông lạnh.
Công ty TNHH Thực phẩm Mãi Tín là doanh nghiệp vốn đầu tư nước ngoài, chuyên sản xuất các sản phẩm sashimi, sushi xuất khẩu sang Nhật Bản. Vượt lên mọi khó khăn do ảnh hưởng của khủng hoảng kinh tế cùng với những cạnh tranh khốc liệt trong nền kinh tế thị trường, nhiều năm qua, Công ty TNHH Thực phẩm Mãi Tín vẫn đứng vững và phát triển. Trong đó, công tác chăm lo đời sống tinh thần và vật chất của NLĐ luôn được chú trọng.