Việc làm TINH HOA ẨM THỰC

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH TINH HOA ẨM THỰC
Chef Executive
TINH HOA ẨM THỰC
5 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 15
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 15
Thông tin cơ bản
Mức lương: Trên 60 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 25/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội

Mô tả công việc

We are looking for an experienced and qualified Head Chef to organize the kitchen’s activities. You will be the first in command in the facilities and will create and inspect dishes before they arrive at the customers ensuring high quality and contentment.

https://lacasadelhabano.vn/

Responsibilities:

1. Menu Development and Planning:

• Create, innovate, and update menus that align with the establishment's concept and customer preferences. Understand company concept, creative base on concept

• Balance creativity with practicality to deliver appealing and diverse culinary offerings.

2. Food Preparation and Presentation:

• Oversee food preparation, cooking techniques, and presentation to maintain consistent quality and presentation.

• Ensure that all dishes leaving the kitchen meet the established standards for taste, portion size, and visual appeal.

3. Kitchen Operations Management:

• Supervise and lead kitchen staff, including chefs, cooks, and assistants, ensuring smooth and efficient operations.

• Organize and delegate tasks to ensure timely food production and service.

• Monitor inventory levels, order supplies, and manage stock to minimize wastage and control costs.

4. Quality Control and Standards:

• Maintain high culinary standards and uphold the establishment's reputation for excellence.

• Regularly taste and evaluate dishes to confirm they meet quality and taste expectations.

5. Staff Training and Development:

• Recruit, train, mentor, and evaluate kitchen staff, fostering a culture of continuous improvement.

• Provide coaching and guidance to enhance culinary skills and teamwork.

6. Budgeting and Cost Management:

• Collaborate with management to set budgetary goals for food and labor costs.

• Source ingredients economically without compromising quality, and monitor cost controls.

7. Culinary Innovation:

• Stay updated with industry trends, culinary techniques, and ingredient sourcing.

• Experiment with new recipes, cooking methods, and presentation styles to keep the menu fresh and exciting.

8. Collaboration and Communication:

• Coordinate with front-of-house staff to ensure seamless service and address any guest concerns.

9. Guest Experience Enhancement:

• Interact with guests to understand preferences, receive feedback, and accommodate special requests.

• Use feedback to enhance menu offering and dining experience.

10. Other work as assigned by BOD.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary
  • Full benefits
  • Sales incentives: Based on the sales target achievement
  • 13th month salary, ceremony, Tet
  • The opportunity to experience high-end service

Yêu cầu công việc

Qualifications and Skills:

• Culinary degree or equivalent culinary education and experience.

• Proven experience as a Sous Chef or in a similar senior culinary role.

• Foreigner is prioritized

• Proficiency in menu development, recipe creation, and culinary techniques.

• Knowledge of food safety regulations and kitchen management best practices.

Yêu cầu hồ sơ

Working Place: 2-4 Ngo Quyen Street, Hoan Kiem District , Ha Noi

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH TINH HOA ẨM THỰC
TINH HOA ẨM THỰC Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
32C Cao Bá Quát, Ba Đình, Hà Nội

Công ty TNHH Tinh hoa Ẩm thực là một doanh nghiệp trong lĩnh vực nhà hàng, được thành lập vào năm 2015 với nhà hàng đầu tiên là Salmonoid tại 32C Cao Bá Quát, Ba Đình, Hà Nội. Đến năm 2022, Công ty đã phát triển thành một mạng lưới gồm 4 nhà hàng:

- Salmonoid - 32C Cao Bá Quát, Ba Đình, HN

- Pincho - 34C Cao Bá Quát, Ba Đình, HN

- Senté -  cơ sở 1: 20 Nguyễn Quang Bích, Hoàn Kiếm, HN và cơ sở 2: 12 Liễu Giai, Ba Đình, Hà Nội 

cùng với 2 thương hiệu mới là Silver Plate (cung cấp dịch vụ bán hàng mang về và làm tiệc tại gia) và OnLyon (cung cấp sản phẩm kem home-made). 

Ngoài ra công ty còn có định hướng phát triển mở rộng hơn nữa trong thời gian tới với những dự án mới đang ấp ủ.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2015

Mission

Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,

 

Những nghề phổ biến tại TINH HOA ẨM THỰC

Bạn làm việc tại TINH HOA ẨM THỰC? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo TINH HOA ẨM THỰC

TINH HOA ẨM THỰC

Click để đánh giá