Mô tả công việc
Quyền lợi được hưởng
- International and ideal working environment & professional training managed by Radisson Hotel Group
- Fully equipped accommodation
- Very competitive allowances for transportation, meals and accommodation if not staying in staff house
- Medical care 24/7 besides of Insurance by law
- Transportation allowances provided for on-boarding and home visit.
Yêu cầu công việc
- Knowledge of local health and safety regulations
- Culinary degree or equivalent experience
- 4 years progressive experience in high-volume kitchen
- Excellent oral and written communication skills
- Collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork
- Able to resolve conflicts guests, supervisor and employee
- Strong floor presence with focus and energy
- Ability to multitask and work well under pressure
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV về Hoteljob hoặc về email: recruitment.phuquoc.blu(a còng)radisson.com
Radisson Blu Resort Phu Quoc
Bai Dai Area, Ganh Dau, Phu Quoc, Kien Giang.
Trước tiên giới thiệu với bạn về Công ty TNHH Tư vấn Tài Nguyên (TVTN), chúng tôi kinh doanh trong các lĩnh vực TƯ VẤN PHÁT TRIỂN DỰ ÁN & ĐẦU TƯ XÂY DỰNG CÔNG TRÌNH
- Tư vấn thiết kế dự án & công trình cao cấp
- Tư vấn Giám sát chất lượng dự án & công trình cao cấp
- Tư vấn Đầu tư dự án và Quản lý triển khai thi công công trình trọn gói chìa khóa trao tay "Turn key Consultant & Management" tại Tp.HCM & Hà Nội.