Mô tả công việc
· Maintain detailed records of all procurement and warehouse activities and prepare regular reports for management.
· Manage the procurement of external services such as landscaping, laundry, and industrial cleaning for the factory facility.
· Proactively collaborate with the planning and production teams to analyze current and future requirements, forecast demand, and align procurement activities with production objectives.
· Monitor and enforce compliance with company policies and safety regulations related to procurement and warehouse operations to ensure the safety of all warehouse employees.
· Oversee and manage the day- to- day operations of the warehouse, including receiving, storing, and shipping products or materials, while ensuring efficient coordination amongst the warehouse staff.
· Attend required training to stay updated on warehouse best practices and safety procedures.
· Implement and maintain effective and accurate inventory records, conduct cycle counts to minimize stock- outs, and resolve any discrepancies.
· Manage the procurement of raw materials, packaging supplies, maintenance spare parts, equipment, and other necessary items required for coffee production, ensuring the correct quality, best obtainable price, and on- time delivery.
· Source and evaluate new and current suppliers&039; capabilities, negotiate contracts, and develop and maintain strong relationships with suppliers to ensure reliable, high- quality, and cost- effective procurement.
· Assist in developing procurement plans aligned with production targets.
· Research and stay up to date with market trends and pricing to identify opportunities for cost savings and negotiate favorable contract terms.
· Monitor supplier performance, address quality/ delivery/ service issues, and work to optimize profitability and financial objectives.
Perform other duties as assigned by the Supply Chain Supervisor.
Yêu cầu công việc
Education/ Training Qualifications
· Bachelor&039;s degree in Supply Chain Management, Logistics, Business Administration, or a related field.
Work Experience
· Experience working in a food manufacturing environment, with warehouse management experience preferred.
· 03+ years of experience in a similar role in procurement or supply chain role, preferably in the food/beverage industry.
Knowledge of:
· Demonstrate extensive knowledge in food manufacturing materials & equipment is a plus.
· Knowledge of warehouse operations, safety protocols, and inventory management best practices.
Skills (Ability to):
· Able to prioritize work and to work well under pressure.
· Responsible, careful, and active approach to work, with a strong attention to detail.
· Proficient in ERP software, and MS Office applications.
· Work well in a team environment.
· Eager to learn new skills and adapt to changing warehouse procedures.
· Analytical & problem- solving skills.
· Upper- intermediate level of English proficiency is a plus.
· Strong communication, negotiation and vendor management skills.
· High commitment to maintaining high quality and safety standards
Quyền lợi
Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Phụ cấp, Đồng phục, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương, Công tác phí, Nghỉ phép năm
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-24 01:40:03
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.