Mô tả công việc
- Check standard quality and quantity of mise en place prepared by Demi Chef and Commis.
- Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage, inform Sous Chef if any equipment needs repairing.
- Complete all paperwork before leaving such as transfer or purchasing requisitions filled out, logbook recap and roster updated.
- Be responsible to supervise and prepare all the foods in his/her assigned section.
- Follow recipes, standard portion sizes, cooking methods, quality standards, proper plate presentation, garnish set up for all dishes.
- Stock and maintain sufficient levels of food products at line stations to assure a smooth service period.
- Receive guest information from other departments, Front Office and Food & Beverage in particular, if Executive Chef/ Executive Sous Chef and Sous Chef are not available, and inform them.
Quyền lợi được hưởng
- Shared Accommodation.
- Meals on duty.
- Negotiable salary
- 24/7 Accident Insurance
- Home leave flight tickets
- Professional and dynamic working environment
- Great opportunity for career development & promotion
Yêu cầu công việc
- Advanced MS Office and Outlook platforms.
- Cutting, Cooking, and Plating Skills.
- Operations of sections, hotel policies regarding food and beverage operations. In addition first aid is preferred.
- Familiar with food and hygiene codes, policies and procedures.
- Decent command over written and spoken English.
- Excellent attitude under pressure, and after long hours.
Yêu cầu hồ sơ
- Diploma of college or university completion and achievements of food and beverage / hotel management.
- Any courses relating to food preparation or the culinary arts.
- Two years or more of kitchen experience. Kitchen experience is essential.
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.