Mô tả công việc
- Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard communiccollating quantities to be produced from the forecast and for the next day's operatiofollow up
- Coordinate with the Executive Pastry Chef, the restaurant Manager any special funcincluding additional costs and staffing requirements
- Expedite orders on the line
- Follow all control and key procedures
- Ensure all "quality ingredients" are accurately ordered, received and stored following
- Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards
- Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments
- Promote teamwork and quality service through daily communication and coordinat
- Recommend or initiate any HR elated actions where needed
* Benefits:
- Competitive salary
- Service charge
- Social Insurance as law
- Bao Viet Health insurance for personal and family
- 24/7 Accident Insurance
- Rest & Relaxation Allowance as per 3 months: 2 million
- Relocation assistance
- Repatriation allowance
- Home Leave allowance
- Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
* Service years in the field:
- 8 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
* Service years in supervisor/manager level:
- 2 Years previous experience in same position
- Solid international culinary experience in Pastry / Bakery
* Knowledge and skills:
- Must be able to read and write to facilitate the communication process
- Computer and Microsoft Office skills
- Solid communication & training skills
- Menu compilation skills
- Having knowledge about food safety and hygiene
- Food cost of the banquet kitchen
- Budget of the banquet kitchen
- Competitor / best practice knowledge
- Working with multi-cultural teams
- Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
- Maintain high standards of personal hygiene at all times
- Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
- Ensure that full uniform is worn at all times
- Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
* Language:
- Good comprehension of the English language
Quyền lợi được hưởng
:
- Competitive salary
- Service charge
- Social Insurance as law
- Bao Viet Health insurance for personal and family
- 24/7 Accident Insurance
- Rest & Relaxation Allowance as per 3 months: 2 million
- Relocation assistance
- Repatriation allowance
- Home Leave allowance
- Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.