Mô tả công việc
- Assist in training within your department and to attend training sessions when requested in line with hotel requirements
- Hygiene control – Cleaning Schedule. Ensure that all records for the Criterion board are maintained.
- SOPs for all dishes are implemented with the aid of a Chef de Partie.
- Training of Commis – setting up a detailed training program with the Chef de Partie, Junior Sous and Sous Chef
- Attend all relevant meetings
- Be responsible for stocks and control of wastage, in according to company standards.
- Assist in maintaining and improving upon budgeted food cost
- Always provide a courteous and professional service and ensure that any guest complaints are promptly rectified and communicated to the head chef.
- Assist the head chef in the fulfilment of his or her duties in order to ensure the smooth running of the kitchen.
- Always maintain a high standard of personal appearance and hygiene.
- Maintain good working relationships with your own colleagues and all other departments.
- Be aware of the action to be taken in the event of fire.
- Carry out cleaning within your own department ensuring that hygiene and safety standards are maintained.
- Have a complete understanding of the hotel’s employee handbook and comply with the regulations contained within.
- Create and maintain an effective working relationship with colleagues and Managers.
- Be responsible for the ordering of all fresh produce and dry goods for kitchen use.
Quyền lợi được hưởng
- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;
- Provided with 3-star standard rooms;
- Fitness room for sailors
Yêu cầu công việc
Bachelor’s Degree preferred.
Experience: A minimum 1 year experience in the similar role
Yêu cầu hồ sơ
Hotline: 0905 244 146
Phone: +84 (0297) 3559 8888
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.