Yêu cầu công việc
• Bachelor’s degree in Economics/ Foreign Trade/Business Administration
• Minimum 3 years of relevant experience, preferably in the F&B industry andforeign-invested companies.
• Proficient in direct and indirect materials procurement, supplier performance management, contract management, and negotiation.
• Strong knowledge of customs and government regulations, including import/export, taxes, commercial laws, and merchandise.
• Technical knowledge preferred.
• Ability to work under pressure, manage time efficiently, and meet deadlines in a fast-paced environment.
• Fluent in English & Vietnamese
• Proficient with MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) and working applications. Power BI, Power Query, and Power Automate are preferred.
• Integrity, honesty, diligence, and attention to detail.
• Strong analytical, critical thinking, and problem-solving skills.
• Resourceful, self-driven, proactive, and independent.
• Demonstrates a 'Can Do' attitude with a commitment to self-learning and improvement.
• Experience with ERP systems. Oracle/SAP is preferred.
• Ability to manage day-to-day procurement operations for production materials.
Quyền lợi được hưởng
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.