Các phòng ban đang tuyển dụng tại Hoàng Yến Group

Lao động có tay nghề và sản xuất
Marketing/ Truyền thông
Hành chính
Dịch vụ khách hàng
Buôn bán/ Kinh doanh
Du lịch, khách sạn

Việc làm Hoàng Yến Group

Cập nhật 30/10/2024 21:56
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Hoàng Yến Group
HEAD CHEF - BẾP TRƯỞNG NHÀ HÀNG LẨU
Hoàng Yến Group
45 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 20 - 40 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 31/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Beauty in The Pot - specializing in Specializing in Health and Beauty hotpot cuisine from Singapore. Committed to excellence and customer satisfaction, we offer an exceptional dining experience across all locations. We are now seeking a talented and creative Head Chef with a passion for innovation and a drive for success to lead our kitchen operations and join our dynamic team, where you will have opportunities for career growth and development in a fast-paced environment!

Responsibilities:

  • Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
  • Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
  • Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
  • Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
  • Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
  • Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
  • Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
  • Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
  • Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.

Quyền lợi được hưởng

  • Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
  • Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
  • 12 days of leave per year
  • Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
  • Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
  • 20% discount when using services at Hylo's stores

Yêu cầu công việc

  • Professional Culinary Training Certificate
  • Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
  • In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
  • Candidate must have strong command of both Mandarin or English
  • Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
  • Carefully, honestly, high responsibility
  • Must have basic PC-literacy
  • Able to make reports, develop strategies,...
  • Knowledge of inventory management would be an added advantage
  • Understanding of food costing and budget management
  • Excellent organizational, communication and leadership skills
  • Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
  • Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
Working time:
  • 09:00 AM – 06:00 PM
  • 02:00 PM – 11:00 PM

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)

Khu vực
Báo cáo

Hoàng Yến Group
Hoàng Yến Group Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
36 Phạm Ngọc Thạch, Phường 6, Quận 3

Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.

Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.

Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.

Những nghề phổ biến tại Hoàng Yến Group

Bạn làm việc tại Hoàng Yến Group? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Hoàng Yến Group

Hoàng Yến Group

Click để đánh giá