Mô tả công việc
- Assist Head Bartender to deliver quality service and consistency.
- Adhere concerning to FSMS/HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and policies and procedures.
- Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures.
- Assist in developing departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit.
- Communicates to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information.
- Assist in delivering daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled.
- Assist in delivering prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar and track progress of the team on a training matrix.
- Prepares for service by ensuring the section's readiness.
- Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role and knowledge of products.
- Carries out effective beverage service.
- Patron care standards are adhered to.
- Take appropriate action to resolve guest complaints at the time of the issue with outcomes communicated to the outlet manager.
- Requisition bar items according to bar stocks.
- Assist ongoing coaching and training for team members.
- Complete spillage report and submit to Supervisor/Manager at the Conclusion of each shift.
- Assist on the promotional material which is aimed at increasing revenue, covers and profit for the Bar with the approval of the Manager.
- Closely monitors the outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and increase overall outlet capability.
- Is personally available to assist any area of the hotel as required if available to do so.
Quyền lợi được hưởng
- Social - Health Insurance per labor law
- Pre-Opening Allowance ( when open, Service charge Bonus will apply )
- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )
- Uniform
- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house.
- Telephone allowance ( depend on positions)
- On board Travel expense support
- Employee of the Month / Quarter / Year Award
- Birthday Celebration
- Year end Bonus, KPI Bonus
- Year End Party
- International working environment with many Expatriates
- Free to attend English Courses at the Hotels to improve your communication skill.
- Special discount with Accor property after 06 months of employment
- Excellent opportunities for Career Development with Accor Group as it is # 1 in Asia & Vietnam in term of number of managed property.
At the moment, Accorhotels group has around 4300 hotels over the world in 100 countries
In Vietnam, Accor has 25 hotels from The North to the South, in 2019 we open 10 more hotels in Vietnam.
ACCORHOTELS OPEN 1 HOTEL EVERY 33 HOURS WORLDWIDE
Yêu cầu công việc
- Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
- Minimum 01 years of relevant experience in a similar capacity.
- Hard-working, honest
- Have good health to work outdoors and in the swimming pool area
Yêu cầu hồ sơ
Vui lòng gửi CV bằng tiếng Anh hoặc tiếng Việt.
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.