Mô tả công việc
- Responsible for and ensure the control of food costs, labor costs, and all other expenses and expenditures of the department.
- Direct the review of existing processes and procedures for continuous improvement of operations.
- Promote the review and development of new recipes.
- Direct and oversee all culinary activities, including but not limited to preparing and producing all meals, food quality and presentation, adherence to food safety and hygiene standards, productivity and performance of team members, implementing policies and procedures, controlling costs, and ensuring overall profitability.
- Determine food quality, portion standards, and food presentation.
- Evaluate the profitability and costs of food production operations, keeping up to date with market changes and trends to ensure that all items are priced as competitively as possible.
- Promote compliance with personal hygiene, food, and beverage standards.
- Promote compliance with Standard Operating Procedures (SOPs) for food and beverage safety.
- Conduct performance evaluations of team members; train and coach team members as needed.
- Establish customer service standards for staff to support the organization’s customer experience objectives.
Quyền lợi được hưởng
Service charge (some units may have a service charge from the Pre-opening phase, to be covered by the Investor)
Lunch allowance
Phone allowance
Clothing allowance
Health insurance
Annual salary review
End-of-year bonus, averaging 2-3 months’ salary
Yêu cầu công việc
- Minimum 7 years of experience in the Executive Chef position
- Required qualifications/certifications (mandatory)
- Good communication skills in English
Yêu cầu hồ sơ
- Submit your application on Hoteljob.vn.
Hơn 30 năm về trước có một người phụ nữ nhỏ nhắn lặn lội khắp ba Miền đất nước để đi tìm nguồn gốc của món ăn Việt. Với nguồn nguyên liệu nguyên bản, sự độc đáo mang tính vùng miền cùng niềm đam mê ẩm thực to lớn, tất cả đã tạo nên những món ngon trau chuốt đến từng hương vị mang đậm tâm hồn của dân tộc Việt.
Khởi nghiệp từ một quán cơm nhỏ trên đường Ngô Đức Kế bằng niềm đam mê ẩm thực của người phụ nữ thành lập nên Hoàng Yến Group.
Chuỗi hệ thống nhà hàng Hoàng Yến nổi tiếng về các món ăn truyền thống Việt Nam, hiện đã phát triển những dòng thương hiệu như Hoàng Yến Cuisine, Buffet, Hotpot, Fine Dining, với 8 chi nhánh, trong năm 2012 sự có mặt của thêm 2 chi nhánh tại TPHCM. Tiêu chí thương hiệu thân thiện, gần gũi và gắn kết tình cảm với khách hàng, nhưng đội ngũ Hoàng Yến vẫn luôn hướng đến sự chuyên nghiệp từ quy trình đến đào tạo, hoàn thiện con người. Năm 2012 đánh dấu cột mốc mở rộng hoạt động mạnh mẽ hơn của hệ thống, Hoàng Yến mong muốn mời gọi nguồn nhân lực có tâm huyết trong ngành F&B cùng hợp tác và phát triển trên bước đường sắp tới.