Các phòng ban đang tuyển dụng tại Khách sạn Conifer
Việc làm Khách sạn Conifer
Cập nhật 11/12/2024 14:15
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Chef de Cuisine - Commissary/ Bếp Trưởng Bếp Sơ Chế
Khách sạn Conifer
3 việc làm
1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển:
29/11/2024
Hạn nộp hồ sơ:
31/12/2024
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Mô tả công việc
• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers
• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues
• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect
• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team
• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments
• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals
• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….
• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
• Diligence in prevention of wastage
• Control quality of received product in receiving area
• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage
• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.
• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet
• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.
• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed
• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner
• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action
Quyền lợi được hưởng
Competitive salary
Service charge
Social Insurance as law
Bao Viet Health insurance for personal and family
24/7 Accident Insurance
Relocation assistance
Rest & Relaxation Allowance
Repatriation allowance
Home Leave allowance
Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Gym room
Yêu cầu công việc
1. Education:
Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
2. Service years in the field :
10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
3. Service years in supervisor/manager level:
2 Years previous experience in same position
4. Knowledge and skills:
Must be able to read and write to facilitate the communication process
Computer and Microsoft Office skills
Solid communication & training skills
Menu compilation skills
Having knowledge about food safety and hygiene
Food cost of the banquet kitchen
Budget of the banquet kitchen
Competitor / best practice knowledge
Working with multi-cultural teams
Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
Maintain high standards of personal hygiene at all times
Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
Ensure that full uniform is worn at all times
Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
5. Language:
Good comprehension of the English language
6. Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community
Yêu cầu hồ sơ
English CV
Certificate related job applied
Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)
Khu vực
Khách sạn Conifer
Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 09 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm
Khách sạn Conifer Boutique Hotel nằm ở trung tâm Thủ đô Hà Nội, thuận tiện cho việc đi lại. Chỉ với 2 phút đi bộ đến Opera House, Hồ Hoàn Kiếm huyền thoại và các khu phố cổ. Khách sạn được thiết kế với nét kiến trúc kiểu Pháp với 35 phòng khách cùng khuôn viên nhà hàng sang trọng với dịch vụ ngày càng được cải thiện. Để đáp ứng với tốc độ phát triển nhanh chóng của ngành dịch vụ chúng tôi đang tìm kiếm những nhân viên năng động, tự tin và mạnh dạn để thực hiện đam mê, hoài bão của mình.
Những nghề phổ biến tại Khách sạn Conifer
Bạn làm việc tại Khách sạn Conifer? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
Khách sạn Conifer
Click để đánh giá