Việc làm Khách sạn Conifer

Cập nhật 11/12/2024 14:15
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Khách sạn Conifer
[Chateau de Saigon] Head Chef
Khách sạn Conifer
3 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 28/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 9 - TP HCM

Mô tả công việc

The Head Chef shall prepare 5 Star meals at an international level and will be held responsible for menu preparation for daily family meal planning based on client preferences, menus for events as directed by the Estate Manager, shopping for ingredients, inventory and cost control, meal preparation, food safety, direction of event kitchen staff, and kitchen hygiene.

Responsibilities:

• Menu Planning: Crafting weekly or daily menus tailored to clients’ dietary preferences, nutritional needs, and any special requests.

• Grocery Shopping: Selecting and purchasing fresh and specialty ingredients required for meal preparation, while managing the budget set by the Chateau de Saigon Estate Manager

• Meal Preparation: Cooking meals at designated times or preparing them in advance for clients to reheat, ensuring each dish meets the high standards expected by the client.

• Special Diets: Accommodating various dietary restrictions such as diabetic, celiac, vegetarian, lactose intolerance, vegan, gluten-free, paleo, or ketogenic diets and staying informed about the latest dietary trends.

• Ingredient Sourcing: Assisting the Estate Manager to establish and maintain relationships with local farmers, butchers, and markets to source the highest quality and most sustainable ingredients.

• Food Safety: Maintaining a clean and sanitary kitchen environment, properly storing food to prevent spoilage, and ensuring all meals are prepared safely.

• Event Catering: Organizing and executing meal preparation for special occasions, such as dinner parties, birthdays, or other events hosted by the client.

• Cooking Lessons: Providing cooking demonstrations or lessons to clients interested in learning culinary techniques or recipes.

• Kitchen Management: Organizing the kitchen, including pantry management, equipment maintenance, and inventory tracking.

• Nutrition: Collaborating with nutritionists or dietitians, if necessary, to develop meals that support a client’s health goals.

• Recipe Development: Innovating and experimenting with new recipes to keep meal offerings exciting and diverse.

Quyền lợi được hưởng

VERY Competitive Salary 


Good benefits 

Working and meeting with the high class of Vietnam

Yêu cầu công việc

Be a Vietnamese national.

Have a clean criminal record and pass a security screening.

Possess a Degree in Culinary Arts from an accredited Vietnamese or international recognized institution.

Have at least 5 years of experience as a chef, 3 of which shall be in 4 or 5 Star restaurants.

Hold a Current Vietnamese Certificate of Food Hygiene & Safety.

Produce references from 3 former employers.

Yêu cầu hồ sơ

CV 
Khu vực
Báo cáo

Khách sạn Conifer
Khách sạn Conifer Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 09 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm

Khách sạn Conifer Boutique Hotel nằm ở trung tâm Thủ đô Hà Nội, thuận tiện cho việc đi lại. Chỉ với 2 phút đi bộ đến Opera House, Hồ Hoàn Kiếm huyền thoại và các khu phố cổ. Khách sạn được thiết kế với nét kiến trúc kiểu Pháp với 35 phòng khách cùng khuôn viên nhà hàng sang trọng với dịch vụ ngày càng được cải thiện. Để đáp ứng với tốc độ phát triển nhanh chóng của ngành dịch vụ chúng tôi đang tìm kiếm những nhân viên năng động, tự tin và mạnh dạn để thực hiện đam mê, hoài bão của mình. 

Những nghề phổ biến tại Khách sạn Conifer

Bạn làm việc tại Khách sạn Conifer? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Khách sạn Conifer

Khách sạn Conifer

Click để đánh giá