Mô tả công việc
• Oversee daily operations of the restaurant
• Create a positive customer experience by offering a high level of service.
• Resolve complaints and customer problems in an efficient and friendly manner
• Identify and assign duties to staff and s to meet objectives and consistently achieve excellent service.
• Monitor labor and product expenses to remain within budget and business gold
• Manage operations with integrity, passion, and knowledge while promoting the values and culture of the Commany.
• Estimate consumption, forecast requirements, and maintain inventory to control costs and minimize waste.
Yêu cầu công việc
• Previous experience in a management role at high-class restaurants (fine dining, VIP banquet…)
• Exceptional leadership and managerial skills
• Excellent customer service skills with a friendly and courteous demeanor
• Strong organizational skills and analytical skills
• Ability to handle high-stress situations and resolve conflicts
• Knowledge of food safety regulations and standards
• Experience with financial management and budgeting
• College degree or equivalent
Quyền lợi được hưởng
• Salary: highly competitive
• Health Insurance & other benefits as Vingroup policy
Menas là tập đoàn thương mại dịch vụ tiêu chuẩn quốc tế. Các sản phẩm và dịch vụ của chúng tôi kế thừa tinh hoa văn hóa toàn cầu, mang đến những trải nghiệm ấn tượng, nâng tầm phong cách sống hiện đại. Menas nåm trong hệ sinh thái bền vững của Tập đoàn Sovico từ bất động sản, tài chính, ngân hàng, y tế đến dịch vụ hàng không.