Mô tả công việc
- Manages kitchen staff
- Prepares and inspects food to maintain quality standards
- Works with other departments to efficiently operate restaurant kitchen
- Creates 100% guest satisfaction by providing the Yes I Can! experience through performance that demonstrates the standards of, genuine hospitality and exceeding guest expectations
- Adheres to hotel policies and procedures
Quyền lợi được hưởng
- International and ideal working environment & professional training managed by Radisson Hotel Group
- Fully equipped accommodation
- Very competitive allowances for outside living if not staying in staff house
- Medical care 24/7 besides of Insurance by law
- Transportation allowances provided for on-boarding and home visit.
Yêu cầu công việc
- Culinary degree or equivalent experience
- 4 years progressive experience in high-volume kitchen
- Excellent oral and written communication skills
- Collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork
- Able to resolve conflicts guests, supervisor and employee
- Strong floor presence with focus and energy
- Ability to multitask and work well under pressure
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV về Hoteljob hoặc về email: recruitment.phuquoc.blu(a còng)radisson.com
Radisson Blu Resort Phu Quoc
Bai Dai Area, Ganh Dau, Phu Quoc, Kien Giang.
Quince là kết quả của sự kết hợp giữa những người yêu thích ẩm thực và rượu vang, những người muốn tạo ra một nhà hàng không giống bất kỳ nơi nào khác ở Sài Gòn. Thiết lập và duy trì mức độ phục vụ cao cho khách hàng và tăng sự hài lòng theo thời gian.