Mô tả công việc
Tasks in the pre-opening phase
Key 1: Build a strong kitchen team:
- Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
- Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
- Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
- Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees
Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:
- Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
- Propose a list of OS&E of kitchen equipment
- Responsible to control equipment, and material received from suppliers
Key 3: Menu development
- Suggest menu following restaurant concept
- Create a seasonal menu, a special menu for a private party
Task on the opening phase
Responsibilities
- Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
- Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
- Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
- Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
- Operate kitchen equipments
- Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
- Prepare ingredients and oversee food preparation
- Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
- Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
- Provide training for new kitchen staff
Quyền lợi được hưởng
- Full benefit according to the provision of Law and State
- Competitive Salary
- Service charge
- Team building, Staff party Discount for staff members
- Slip shift allowance
- ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday
Yêu cầu công việc
Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods
Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew
Leadership skills and confidence in training the kitchen crew
Organized with a keen eye for detail
Passionate about providing exceptional standards of service
A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.
Yêu cầu hồ sơ
Là đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực quản lý và kinh doanh khách sạn tại Hà Nội – Sapa – Hội An, AIRA Hospitality Group (AHG) hiện đang sở hữu thương hiệu khách sạn boutique cao cấp AIRA. Toạ lạc tại số 38A, phố Trần Phú, quận Ba Đình, Hà Nội, Aira Boutique Hanoi cung cấp các dịch vụ tiêu chuẩn 4 sao tới khách hàng với các trải nghiệm khác biệt và ấn tượng như:
- Vị trí trung tâm nhưng yên tĩnh, phù hợp với khách du lịch cũng như công vụ.
- Với 55 phòng nghỉ sang trọng, trang trí ấn tượng với các lựa chọn phòng đa dạng.
- Nhà hàng Essence chuyên món Âu và Á và có phòng VIP phục vụ khách cần sự riêng tư
- Sky Bar lãng mạn có tầm nhìn toàn cảnh thành phố với chương trình âm nhạc hàng tuần biểu diễn tại sân khấu ngoài trời.
- Bể bơi bốn mùa vô cực với thiết kế mái che ấn tượng
- Tiệm may đo thời trang nam theo tiêu chuẩn quốc tế
- Akina cafe phục vụ đồ uống và gói trà chiều kiểu Anh
- Trung tâm Spa, Sauna và phòng Gym tinh tế, đẳng cấp AIRA Hospitality Group (AHG)