Mô tả công việc
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.
Oversees special events and special food promotions.
Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation
Develops and writes standard recipes Develops new dishes and products.
Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:
O Sales.
O Costs.
O Issuing of food.
O Quality and presentation of food products.
o Condition and cleanliness of facilities and equipment.
o Guest satisfaction.
o Marketing.
Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.
Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines
Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas
Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:
o Recipes
o Finance
o Standards.
o Personnel and Training
o Outlets
o Promotions.
o Meetings
o Projects
o Material and Equipment
o Miscellaneous
Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies
Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with Accor guidelines
Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
Works with Human Resources on manpower planning and management needs
Works with Financial Controller in the preparation and management of the Department’s budget.
Quyền lợi được hưởng
- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp
- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành
- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.
Allowance
Off 1.5 days/ week
Insurrance Suncare
Yêu cầu công việc
-Degree or Diploma in Culinary Skills or related field.
-5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience
Yêu cầu hồ sơ
Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to zalo: 0896 963 418
Là đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực quản lý và kinh doanh khách sạn tại Hà Nội – Sapa – Hội An, AIRA Hospitality Group (AHG) hiện đang sở hữu thương hiệu khách sạn boutique cao cấp AIRA. Toạ lạc tại số 38A, phố Trần Phú, quận Ba Đình, Hà Nội, Aira Boutique Hanoi cung cấp các dịch vụ tiêu chuẩn 4 sao tới khách hàng với các trải nghiệm khác biệt và ấn tượng như:
- Vị trí trung tâm nhưng yên tĩnh, phù hợp với khách du lịch cũng như công vụ.
- Với 55 phòng nghỉ sang trọng, trang trí ấn tượng với các lựa chọn phòng đa dạng.
- Nhà hàng Essence chuyên món Âu và Á và có phòng VIP phục vụ khách cần sự riêng tư
- Sky Bar lãng mạn có tầm nhìn toàn cảnh thành phố với chương trình âm nhạc hàng tuần biểu diễn tại sân khấu ngoài trời.
- Bể bơi bốn mùa vô cực với thiết kế mái che ấn tượng
- Tiệm may đo thời trang nam theo tiêu chuẩn quốc tế
- Akina cafe phục vụ đồ uống và gói trà chiều kiểu Anh
- Trung tâm Spa, Sauna và phòng Gym tinh tế, đẳng cấp AIRA Hospitality Group (AHG)