Việc làm AIRA Hospitality

Cập nhật 10/10/2024 21:24
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
AIRA Hospitality Group
Executive Chef Expat & Local (Bếp trưởng )
AIRA Hospitality
5 việc làm 4 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 18/09/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/09/2024
Hình thức: Khác
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Hoà Vang - Đà Nẵng

Mô tả công việc

Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.

Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.

Oversees special events and special food promotions.

Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation

Develops and writes standard recipes Develops new dishes and products.

Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.

Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.

Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:

O Sales.

O Costs.

O Issuing of food.

O Quality and presentation of food products.

o Condition and cleanliness of facilities and equipment.

o Guest satisfaction.

o Marketing.

Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.

Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines

Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas

Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar

Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:

o Recipes

o Finance

o Standards.

o Personnel and Training

o Outlets

o Promotions.

o Meetings

o Projects

o Material and Equipment

o Miscellaneous

Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies

Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with Accor guidelines

Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation

Works with Human Resources on manpower planning and management needs

Works with Financial Controller in the preparation and management of the Department’s budget.

Quyền lợi được hưởng

- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp

- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành

- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.

Allowance

Off 1.5 days/ week

Insurrance Suncare

Yêu cầu công việc

-Degree or Diploma in Culinary Skills or related field.

-5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience

Yêu cầu hồ sơ

Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to zalo: 0896 963 418

Khu vực
Báo cáo

AIRA Hospitality Group
AIRA Hospitality Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
38A Trần Phú, Ba Đình, Hà Nội, Việt Nam

Là đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực quản lý và kinh doanh khách sạn tại Hà Nội – Sapa – Hội An, AIRA Hospitality Group (AHG) hiện đang sở hữu thương hiệu khách sạn boutique cao cấp AIRA. Toạ lạc tại số 38A, phố Trần Phú, quận Ba Đình, Hà Nội, Aira Boutique Hanoi cung cấp các dịch vụ tiêu chuẩn 4 sao tới khách hàng với các trải nghiệm khác biệt và ấn tượng như:

  • Vị trí trung tâm nhưng yên tĩnh, phù hợp với khách du lịch cũng như công vụ.
  • Với 55 phòng nghỉ sang trọng, trang trí ấn tượng với các lựa chọn phòng đa dạng.
  • Nhà hàng Essence chuyên món Âu và Á và có phòng VIP phục vụ khách cần sự riêng tư
  • Sky Bar lãng mạn có tầm nhìn toàn cảnh thành phố với chương trình âm nhạc hàng tuần biểu diễn tại sân khấu ngoài trời.
  • Bể bơi bốn mùa vô cực với thiết kế mái che ấn tượng
  • Tiệm may đo thời trang nam theo tiêu chuẩn quốc tế
  • Akina cafe phục vụ đồ uống và gói trà chiều kiểu Anh
  • Trung tâm Spa, Sauna và phòng Gym tinh tế, đẳng cấp AIRA Hospitality Group (AHG) 
 

Những nghề phổ biến tại AIRA Hospitality

Bạn làm việc tại AIRA Hospitality? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo AIRA Hospitality

AIRA Hospitality

Click để đánh giá