Mô tả công việc
• Developing new menu options based on seasonal changes and customer demand;
• Assisting with the preparation and planning of meal designs;
• Ensuring that kitchen activities operate in a timely manner;
• Resolving customer problems and concerns personally;
• Providing support to junior kitchen employees with various tasks including line cooking, food preparation, and dish plating;
• Recruiting and train new kitchen employees to meet restaurant and kitchen standards;
• Adhere to and implementing sanitation regulations and safety regulations;
• Managing the kitchen team in the executive chef's absence.
Quyền lợi được hưởng
- Basic salary will be share during interview
- Top up with SVC
- Staff meal
- Offer official contract after 2 months working
Yêu cầu công việc
- > 1 year experience
Yêu cầu hồ sơ
Clay Restaurant Saigon - Trải nghiệm một nơi mà tất cả các hoạt động ăn mừng và ăn uống đều kết hợp liền mạch thành một hành trình độc đáo. Nhà hàng, sảnh khách và quầy bar trên tầng thượng phục vụ các món ăn đốt củi lấy cảm hứng từ Châu Á được chế biến từ các nguyên liệu tươi ngon của địa phương và thực đơn theo mùa.