Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Phụ cấp
- Đồng phục
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Salary: 13,000,000 — 16,000,000 VNĐ
Location: 7-Eleven Innovation Kitchen
Team: FF&B
Application deadline: 13/09 — 31/10/2024
Job Description
Position Purpose:
- The Category Supervisor (CS) will aid the Senior Category Supervisor (SCS) in overseeing one or several product categories belonging to one of the three main groups: Ready-to-Eat, Counter Food, or Proprietary Beverage programs in the 7-Eleven Viet Nam convenience store system.
- As a CS at 7-Eleven, you will play a pivotal role in driving innovation, enhancing product offerings, and ensuring the continuous improvement of the company‘s offerings. Your expertise and leadership will contribute to the development of new products, optimization of existing ones, and the implementation of strategic initiatives that align with 7-Eleven‘s business goals, our customers’ discerning and diverse tastes and health requirements while meeting the strictest food safety standards and upholding the high 7-Eleven global brand benchmarks.
Primary job duties:
1. Product Development:
- Lead the conceptualization, design, and development of new products, ensuring they meet market demands and customer preferences.
- Oversee the entire product development lifecycle, from ideation to formulation, testing, and production scale-up.
- Collaborate with cross-functional teams including marketing, supply chain, and quality assurance to bring products to store successfully.
2. Collaboration and Partnerships:
- Collaborate with external partners, suppliers, and research institutions to leverage external expertise and resources.
- Identify opportunities for collaboration or strategic partnerships that can enhance Category capabilities and accelerate innovation.
3. Quality Control and Compliance:
- Ensure that all products developed meet the company‘s quality and safety standards, as well as regulatory requirements.
- Implement robust testing protocols and quality control measures to maintain product consistency and integrity.
4. Documentation and Reporting:
- Maintain accurate and comprehensive documentation of research methodologies, results, and project progress.
- Generate regular reports for senior management, providing insights into achievements, challenges, and future plans.
Yêu Cầu Công Việc
- Bachelor Degree in Food Nutrition, QA/QC, Business Administration, Culinary degree or equivalent certificate with a minimum of three (3) years of food service experience, culinary experience in F&B or RnD department or manufacturing companies of large corporations.
- In-depth knowledge of product development processes, including ideation, formulation, testing, and scale-up.
- Familiarity with regulatory requirements related to food and beverage products.
- Exceptional problem-solving skills and a demonstrated ability to innovate and bring new ideas to fruition.
- Ability to travel frequently to/from meetings and to various locations especially to partner’s production and staging facilities and on-site to stores in Viet Nam. Ability to travel and stay for periods of 1-4 weeks outside of VietNam at least once or twice a year.
- Good office computer skills, including data analysis skills, report
- Having systems thinking, experience building systems...
- Personal character: Agile, dynamic, flexible
- Fluent in spoken and written English is strongly encouraged.
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: 13 Tr - 16 Tr VND
Công Ty Cổ Phần Bột - Thực Phẩm Tài Ký tiền thân là "Cơ Sở Bột Năng Tài Ký" với Logo "Sư Tử Bay" được thành lập năm 1976. Trong suốt chặng đường phát triển sản xuất và quá trình tự khẳng định mình với thị trường trong và ngoài nước, Công Ty Cổ Phần Bột Thực Phẩm Tài Ký chính thức thành lập ngày 10/12/2004.
Văn phòng Công ty tọa lạc tại: số 435 Quốc lộ 13, Phường Hiệp Bình Phước, Quận Thủ Đức, Thành phố Hồ Chí Minh.
Năm 2008 Nhà máy sản xuất tại 297 / A đường Hồ Văn Tắng, Ấp Cây Da, xã Tân Phú Trung, Huyện Củ Chi, Tp. Hồ Chí Minh được xây dựng mới trên khuôn viên rộng 10.600 m2 nhằm đáp ứng nhu cầu tăng cao về sản phẩm bột mang thương hiệu Tài Ký như: bột Bánh xèo, Bột Chiên gin, bột Chiên tôm, bột Tẩm Chiên, Bột giòn, Bột Năng, bột Nếp, bột Gạo, bột Há cảo, bột Bánh cuốn, Bột Béo...
Năng lực sản xuất bình quân 30 tấn bột mỗi ngày. Với hơn 200 cán bộ công nhân viên được đào tạo và huấn luyện chuyên nghiệp, luôn cập nhật mới kiến thức về các công nghệ tiên tiến nhất. Với thiết bị máy móc thiết bị hiện đại và công nghệ tiên tiến của Đức, Nhật Bản, Hàn Quốc công ty đã sản xuất ra nhiều loại bột chế biến sẳn với chất lượng ngày càng cao và đa dạng hóa sản phẩm đáp ứng mọi nhu cầu thị hiếu khác nhau của khách hàng.
Sản phẩm của Tài Ký đã trở nên tiện dụng hơn cho các người nội trợ trong việc chế biến thức ăn. Trên mỗi bao bì sản phẩm đều có hướng dẫn sử dụng đơn giản, dể thực hiện. Sản phẩm bột Tài Ký luôn đạt chất lượng cao, hợp khẩu vị của người tiêu dùng. Công Ty Cổ Phần Bột Thực Phẩm Tài Ký không ngừng hiện đại hóa thiết bị và công nghệ, đầu tư mạnh vào nghiên cứu để tạo ra nhiều dòng sản phẩm có chất lượng đạt tiêu chuẩn quốc tế.
Sản phẩm của Tài Ký đã có mặt tại rất nhiều nước kể cả các nước có yêu cầu khắt khe về chất lượng như Mỹ, Úc, Nhật và các nước châu Âu. Công ty đã đạt được chứng nhận hệ thống quản lý chất lượng theo tiêu chuẩn ISO 9001:2008 và đang xâ y dự ng hệ thống HACCP Vì luôn đặt mục tiêu vệ sinh an toàn thực phẩm lên hàng đầu nên sản phẩm nhiều năm liền được Người tiêu dùng bình chọn là Hàng Việt Nam Chất Lượng Cao đến nay. Thương hiệu Tài Ký đã chiếm được sự ưu ái của Quý Khách hàng, người tiêu dùng trong và ngoài nước.
"Tài Ký Niềm Tin Tưởng Của Các Đầu Bếp"