Mô tả công việc
- Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists.
- Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use.
- Safely and appropriately use baking and measuring tools/equipment/appliances to prepare baked foods.
- Follow and ensure compliance with food safety handling policies and procedures, including personal hygiene procedures.
- Check and ensure correct temperatures of kitchen appliances and food, and report issues to management.
- Wash and disinfect kitchen area; set-up and break-down work station; and follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures.
- Monitor the quality of food prepared and portions served throughout shift
Quyền lợi được hưởng
- Get competitive salary & service charge
- Work 5 days per week - 2 days off per week
- To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance
- Get 24/24 accident insurance during the term of the hotel contract
Yêu cầu công việc
- Follow all company policies and procedures, including safety and security; report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications.
- Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets.
- Speak with others using clear and professional language and answer telephones using appropriate etiquette.
- Develop and maintain positive working relationships with others and support team to reach common goals.
- Comply with quality expectations and standards. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance.
- Move over sloping, uneven, or slippery surfaces.
- Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping.
- Stand, sit, or walk for an extended period of time.
- Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Yêu cầu hồ sơ
- Apply in Hoteljob.vn.
Nhà hàng D’ Maris với chữ D viết tắt của “delicious” và Maris là tượng trưng cho gió biển. Với hệ thống 13 nhà hàng được phủ sóng trên khắp Hàn Quốc, D’Maris đã vượt ra khỏi “biên giới” để du nhập vào Việt Nam và trở thành một địa điểm thưởng thức ẩm thực thú vị dành cho mọi người.
Hơn nữa, đến với D’Maris có nghĩa là đến với thiên đường ẩm thực. Với thực đơn trên 200 món đến từ nhiều nước trên Thế giới, thực khách không những có thể thưởng thức món ăn Hàn mà còn có thể khám phá tinh hoa của các nền ẩm thực lớn khác như Trung Quốc, Nhật Bản, Âu Mỹ. Đây được xem là nơi gắn kết nền văn hóa ẩm thực Hàn Quốc và văn hóa ẩm thực Á Âu. Nếu thực khách là một người yêu thích Sushi và hải sản chắc chắn không thể bỏ qua những món ăn tươi ngon và hấp dẫn tại đây.