Mô tả công việc
Operational Management:
• Ensure smooth and efficient daily operations in coordination with the F&B director.
• Maintain and monitor the standard quality of all food & beverage products.
• Collaborate with the culinary team to develop menus, specials and promotions.
• Create extended drinks list, wine list, and spirit selections in coordination with the F&B Director.
• Maintain a safe working environment and request maintenance and repairs as needed for all F&B outlets.
• Communicate frequently with BOH and assist in coordinating FOH/BOH staff.
Customer Service and Guest Satisfaction:
• Ensure a presence on the floor during peak business hours mainly for lunch and dinner.
• Provide highest level of customer service and guest satisfaction.
• Monitor guest feedback and implement necessary improvements if needed.
• Collaborate as needed with Marketing about promotion for restaurants and special events.
Staff Management:
• Hire, train, and develop FOH restaurant operation teams (including security, maintenance, cleaning).
• Manage FOH labour costs within the budgeted labour expenses in collaboration with the Finance and Human Resource Departments.
• Ensure the highest performance of the team by training, coaching and conduct regular performance evaluation.
• Maintain high quality of service/products by ensuring staff knowledge about food & beverage and service standards.
Financial management:
• Order FOH operating supplies and monitor beverage purchase while maintaining budgeted COG.
• Maintain and manage appropriate par stock for operating supplies, chinaware, glassware, and silverware for FOH.
• Monitor and optimize sales, revenue and expenses performance.
Quyền lợi được hưởng
- The salary level discussed during the interview.
- The employee will receive a discount of 20% on total bill and should not exceed VND 2,000,000 within a month in all F&B outlets of Momentum Hospitality.
- If you are required to work on public holidays (as per current Government regulation), the employer will pay 2 times the hourly basic rate of pay.
- If you are required to work during Tet holiday, the employer will pay 3 times the hourly basic rate.
- You will be entitled to a 13th month salary.
- After the probationary period, each month except off days, will be entitled to 1 additional annual leave per month. (12 days a year).
- Employees will be provided with meals during one shift.
- Service Charge.
- ENT credit to be spent in all F&B outlets of Momentum Hospitality.
Yêu cầu công việc
Have expertise and at least 2 years of experience in a similar position.
Proficient in English, both in communication and writing.
Passionate, with a desire to pursue and commit long-term.
Yêu cầu hồ sơ
Công Ty Cổ phần Morinaga Lê Mây Việt Nam (Lotus Group) là Công ty chuyên nhập khẩu và phân phối độc quyền các dòng sản phẩm chất lượng cao từ các thương hiệu uy tín Nhật Bản tại thị trường Việt Nam. Các nhãn hàng điển hình: Tã Goo.N, Sữa Morinaga, Máy lọc nước Torayvino, Chuchubaby …
Công ty Cổ phần Morinaga Lê Mây Việt Nam là Công ty thành viên thuộc LOTUS FOOD GROUP JSC.
Công ty Cổ phần Tập đoàn Thực phẩm Hoa Sen là một trong những đơn vị hàng đầu cung ứng và phân phối những sản phẩm, dịch vụ an toàn, cao cấp chuẩn Nhật tại thị trường Việt Nam.
Bắt dầu hoạt động vào năm 1996, đến nay Lotus Group đã có quy mô trên 2,500 nhân viên với các sản phẩm và dịch vụ phủ khắp 63/63 tỉnh thành tại Việt Nam. Hiện tại Lotus Group đang hoạt động trên 4 lĩnh vực chính: Sản xuất và phân phối Thực phẩm; Nhập khẩu và phân phối Hàng tiêu dùng; Nhà hàng và Bán lẻ.