Mô tả công việc
Ensure smooth day to day running of the Hotels kitchens including a la carte, buffet and MICE.
Create menus for a la carte, buffet and MICE inline with market trends and demand.
Understand concept development with an eye for detail and creativity.
Be responsible for food quality consistency.
Maintain standard recipes, up-to-date costs, purchasing specifications, carry out inventory.
Follow all instructions for safety guidelines for all equipment used.
Thorough understanding of HACCP guidelines.
Quyền lợi được hưởng
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
Yêu cầu công việc
High energy and always gives maximum effort.
Is well informed about all aspects of the job and has a minimum of three years experience as an Executive Chef.
Collaborative spirit with strong entrepreneurial skills.
Flexible and able to embrace change effectively and positively.
Writes, speaks, and presents with clarity.
Leadership, learning and development management capability.
Successful pre-opening experience is a plus.
Yêu cầu hồ sơ
CÔNG TY TNHH MTV OM
- Mã số thuế 0318175770
- Địa chỉ 147 Hai Bà Trưng, Phường Võ Thị Sáu, Quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
- Người đại diện NGUYỄN THỊ HOÀNG OANH
- Ngoài ra NGUYỄN THỊ HOÀNG OANH còn đại diện các doanh nghiệp:
- CHI NHÁNH CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ THE NOON
- CHI NHÁNH 2 - CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ THE NOON
Chế độ:
- BHXH, BHYT, BHTN theo quy định nhà nước
- Thưởng vào các ngày nghỉ lễ tết trong năm
- Lương Open, thỏa thuận theo năng lực
- Thưởng Tháng 13 và các ngày lễ tết trong năm
Địa điểm làm việc
- Hồ Chí Minh: 147 Hai Bà Trưng Phường Võ Thị Sáu Quận 3, Quận 3
Thời gian làm việc
- Thứ 2 - Thứ 6 (từ 08:00 đến 17:00)