Mô tả công việc
- Is responsible for the kitchen personnel, production as the smooth operation of the kitchen department. Is in charge of quality, hygiene as presentation of food served in his outlet with obeying all instructions and guide lines given assigned by the Head Chef or Food and Beverage Manager.
- He/ She manages the guest satisfaction efforts of the F&B outlets in accordance with the hotels philosophy.
- Responsible for controlling the hotels expenses as cost relations. Must be in line with pre-assigned budgeting guidelines and expectations.
- Security/Confidentiality: Is responsible of ensuring soundness of the hotels kitchen structure
Key Responsibilities:
- Control the quality and amount of his production.
- Control the hygiene in his work areas, equipment and materials.
- Check the consumption of the goods.
- Control the profitability of his production.
- Maintain the food cost mentioned in the budget.
- Approve the weekly work schedule of his staff.
- Develop positive attitude on job skills, knowledge, autonomy and creativity of the staff.
- Provide them the basis of working in a kitchen in order to increase their qualification and culinary knowledge.
- Adapt to their capacities and aptitudes.
- Respect the needs and individuality of the staff.
- Develop their self-confidence.
- Training of the staff
- Control the daily operation.
- Develop kitchen staffs skills on delegation.
- Work and communicate closely and effective with all departments.
- Set an example and ensure that staff adheres to the grooming standards of La Veranda Resort M-Gallery and behavior as well as hygiene standards.
Relations:
- Reports to Executive Chef.
- Work close with Restaurant department
- Coordinates functions and activate with other department.
Quyền lợi được hưởng
• Social insurance, health insurance, unemployment insurance according to Labor Laws
• Professional, dynamic working environment
• Accor Hospitality Marketing Training Programs
• Travel Opportunities to Phu Quoc Island
• Hotel Service Charge / Team Activities / Paid Leaves
Yêu cầu công việc
- Hospitality and/or F&B experience in international environment
- Highly creative
- Good attention to detail, proactive, strong time management skills
- With positive attitude, good interpersonal and English skills
Yêu cầu hồ sơ
SPRING HILL EDUCATION VIỆT NAM được thành lập vào năm 2015 và là tổ chức giáo dục mầm non. Trường Nghệ thuật Quốc tế Aurora là ngôi trường được lấy cảm hứng từ triết lý học tập và giảng dạy của Reggio Emilia. Trường thành lập và bắt đầu thiết kế ý tưởng cũng như cơ sở vật chất vào tháng 9 năm 2015. Trường mở cửa chào đón những học sinh đầu tiên vào tháng 3 năm 2016 trong một khung cảnh được chọn để thực hiện ý tưởng tạo ra một môi trường 'xa nhà' yên bình và thoải mái cho trẻ em học tập và phát triển. Trường thúc đẩy việc học tập suốt đời cho trẻ từ 1 tuổi đến 11 tuổi từ Mầm non, Mầm non đến Tiểu học, hỗ trợ khả năng tự khám phá, trí tưởng tượng và khả năng sáng tạo.