Mô tả công việc
- Responsible for the outlet's profitability and operation in accordance Resort standards.
- Responsible for maximizing guest delight within the outlet.
- Monitor inventory levels, order supplies, and manage stock to avoid shortages or overstocking.
- Implement and uphold service standards, ensuring consistency and excellence in every guest interaction.
- Collaborate with other departments to optimize operations and enhance the guest experience.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Full service-charge in probation time
- Day off/week: 02 days (working time: 9hrs/day)
- Have health care and Insurance
- Opportunity to develop career path
- Transportation support for fuel or shuttle bus.
- Additional benefits according to company policy.
Yêu cầu công việc
- Has a minimum of 2 years' experience as Restaurant Manager in an international class outlet / hotel.
- Is highly organized, detail-oriented, and able to oversee daily operations efficiently.
- Has a positive attitude, adaptability, and a strong customer-focused mindset.
- Has strong leadership skills and can manage and motivate a team to deliver exceptional service.
Yêu cầu hồ sơ
CÔNG TY TNHH SUNDAY BASIC được thành lập từ năm 2018, trải qua hơn 5 năm hoạt động Sunday Basic đã trở thương hiệu trà sữa take away đứng TOP bán chạy nhất hiện nay. Với 35 cửa hàng đang hoạt động khắp thành phố Hồ Chí Minh, tỉnh Bình Dương và thành phố Biên Hòa.
Thương hiệu Sunday Basic luôn lấy khách hàng làm trung tâm để nổ lực, phấn đấu đổi mới. Duy trì hình ảnh thương hiệu đáng tin cậy trong mắt khách hàng.