Việc làm TINH HOA ẨM THỰC

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH TINH HOA ẨM THỰC
Quản lý chi nhánh nhà hàng_ Khu Vực Hà Nội
TINH HOA ẨM THỰC
5 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 10
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 10
Thông tin cơ bản
Mức lương: 12 - 20 triệu
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 17/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 5
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

JOB DESCRIPTION – MÔ TẢ CÔNG VIỆC

DUTIES AND RESPONSIBILITIES:

1. GENERAL:

• Guest service is the primary job function of the Manager

• Daily coordination with Front and Back of the House restaurant operations

• Position is required to be in Tap Room during peak hours to support and manage the team

• Works closely together with the Kitchen Head to sustain quality, consistency and hygiene standards

• Ensure compliance with licensing, hygiene and health and safety legislation/guidelines

• Implement policies and protocols that will maintain future Tap Room operations

• Responsible for the PSBC Tap Rooms Standards being properly executed

• Providing the PSBC service standards

• Reviewing and responding to reviews within 24hrs, respond to other request of customer regarding events, bookings etc..

• Making improvements to the running of taproom business and developing the restaurant

• Handling administration and required paperwork

2. STAFF

• Recruit & train new employees to the PSBC’s standards

• Train and supervise employees on proper customer service practices and knowledge of our brand, beer & food

• Organize bi-weekly review meetings and discuss ways to improve, write down points of action and keep track of possible recurring issues

• Appraise staff performance by evaluating regularly and provide feedback to improve productivity

• Create staff schedules, organize cross trainings within the Tap Rooms

• Achieve and maintain appropriate level of knowledge about Craft Beer

3. FINANCIAL

• Maximize revenue and minimize expenses

• Control operational costs and identify measures to cut waste

• Oversee stock levels and create par levels

• Be responsible for profit and loss (P&L) for the Tap Room and able to explain all financial

4. EVENTS

• Hosting, promoting and organizing scheduled events

• Be responsible for coming up with new events

• Ensuring that the right promotional materials are available per event

• Provide feedback on events

Quyền lợi được hưởng

  • 13rd Month Salary: According to Labor Code and Company Policy
  • Transportation and Travelling Fees: In accordance with the policy of the Company.
  • Insurances: Compulsory Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance are in accordance with the applicable law of Vietnam. Beside this, you will be covered by the Health Care Insurance paid by the Company.
  • Public Holidays: You will be entitled to 10 days of Public Holidays fully paid in accordance with the Labor Law of Vietnam.
  • Annual Leave: You will be entitled to 12 days of Annual Leave during one full year of employment.
  • Company Trip: In accordance with the policy of the Company.
  • Discount Policy: You will be eligible to the current Company policy and benefits applied for employees at Pasteur Street Craft Beer Trading Restaurant Service JSC 

Yêu cầu công việc

JOB REQUIREMENTS
• Bachelor’s Degree in Business, Management, or related field.
• At least 3 years experience in the same position
• Strong understanding of business management, financial, and leadership principles.
• Excellent communication, interpersonal, leadership, coaching, and conflict resolution skills.
• Time and project management skills.
• Ability to analyze processes and information, identify problems and trends, and develop effective solutions and strategies.
• Commitment to providing exceptional service to customers and support to staff members.

Yêu cầu hồ sơ

English CV is required.

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH TINH HOA ẨM THỰC
TINH HOA ẨM THỰC Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
32C Cao Bá Quát, Ba Đình, Hà Nội

Công ty TNHH Tinh hoa Ẩm thực là một doanh nghiệp trong lĩnh vực nhà hàng, được thành lập vào năm 2015 với nhà hàng đầu tiên là Salmonoid tại 32C Cao Bá Quát, Ba Đình, Hà Nội. Đến năm 2022, Công ty đã phát triển thành một mạng lưới gồm 4 nhà hàng:

- Salmonoid - 32C Cao Bá Quát, Ba Đình, HN

- Pincho - 34C Cao Bá Quát, Ba Đình, HN

- Senté -  cơ sở 1: 20 Nguyễn Quang Bích, Hoàn Kiếm, HN và cơ sở 2: 12 Liễu Giai, Ba Đình, Hà Nội 

cùng với 2 thương hiệu mới là Silver Plate (cung cấp dịch vụ bán hàng mang về và làm tiệc tại gia) và OnLyon (cung cấp sản phẩm kem home-made). 

Ngoài ra công ty còn có định hướng phát triển mở rộng hơn nữa trong thời gian tới với những dự án mới đang ấp ủ.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2015

Mission

Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,

 

Những nghề phổ biến tại TINH HOA ẨM THỰC

Bạn làm việc tại TINH HOA ẨM THỰC? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo TINH HOA ẨM THỰC

TINH HOA ẨM THỰC

Click để đánh giá