Company Description
With over 20 years of experience in developing and managing prestigious venues such as the White Palace conference centers, the GEM Center event venue, and the upscale dining establishments including The Log, GEM Café, and W Gourmet, IN Hospitality has decided to expand its portfolio with the addition of IN Dining. This strategic move aims to focus on the thriving culinary and restaurant service industry.
IN Dining is dedicated to the development, management, and operation of premium brands in the Food & Beverage (F&B) sector. At IN Dining, we prioritize offering our patrons an unparalleled gastronomic experience crafted by top-notch chefs renowned for their culinary innovation.
By patronizing the array of brands under IN Dining, customers can embark on a journey of culinary exploration, savoring dishes meticulously prepared by our talented culinary team. Whether it's the elegance of The Log, the ambiance of GEM Café, or the sophistication of W Gourmet, each establishment promises to delight discerning palates and leave a lasting impression.
At IN Dining, we strive to redefine excellence in dining, ensuring that every visit is a memorable occasion filled with culinary delights and impeccable service. Join us as we embark on this culinary journey, where every dish tells a story of passion, creativity, and gastronomic mastery.
Our brands: Jumbo Seafood, Crystal Jade Palace, Sushi Tei, Dynasty House Hong Kong Dimsum and Hotpot, Marina Seafood Restaurant, The Log, Au Lac Do Brazil Restaurant, Carpaccio Italian Restaurant, Shri Life Style Dining, Tib Restaurant, W-gourmet, PhinDeli, Mojo Cafe & Bistro, Gem Café.
Role Description
This is a full-time on-site role for a Restaurant Manager at IN Dining located in Hoan Kiem. The Restaurant Manager will be responsible for overseeing daily operations, managing staff, ensuring customer satisfaction, and maintaining quality standards. They will also handle inventory, budgeting, and strategic planning to drive business growth.
Qualifications
- Customer Satisfaction and Customer Service skills
- Hiring and Communication skills
- Experience in Food & Beverage industry
- Ability to lead and motivate a team
- Excellent organizational and problem-solving abilities
- Knowledge of health and safety regulations
- Strong interpersonal and communication skills
- Previous experience in a managerial role
CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI "HỒNG KÝ MÌ GIA" văn phòng tại : số 1, đường Quản Trọng Linh với truyền thống gia truyền lâu đời và hơn 30 năm định hình và phát triển, đến nam 2005 đã đào tạo nên một thương hiệu "HỒNG KÝ MÌ GIA" đến nay chuỗi nhà hàng "HỒNG KÝ MÌ GIA" có thể tự hào mang đến cho quý khách các món ăn đậm đà bản sắc Trung Hoa chân thực nhất.
Nhà hàng không chỉ phục vụ các món ăn đẹp về cách trang trí, mà còn đầy đủ dưỡng chất và ngon miệng. Đến với Hồng Ký Mì Gia, quý khách sẽ được thưởng thức các món mì được chế biến từ sợi mì đặc trưng Trung Hoa như mì xào thập cẩm, mì vịt tiềm, mì thập cẩm. Ngoài ra, súp cua, hoành thánh, cơm chiên Dương Châu, gà ác tiềm thuốc Bắc, hoành thánh chiên… cũng là những món không thể thiếu trong những lần đến với Hồng Ký Mì Gia của các khách hàng thân quen.
Ngoài việc chú trọng vào chất lượng, cách trình bày món ăn, Hồng Ký Mì Gia còn đầu tư xây dựng không gian nhà hàng rộng rãi, thoáng mát, đội ngũ nhân viên phục vụ tận tình, chu đáo
nhằm mang lại cho Quý thực khách một khoảng không gian và thời gian thưởng thức ẩm thực trọn vẹn.
Sau khi phát triển chi nhánh 2 ở Số 2 Đường số 4, Phường An Lạc A, Quận Bình Tân, TP.HCM vào tháng 12, tiếp theo đó, trong năm 2015, Hồng Ký Mì Gia sẽ phát triển chuỗi hệ thống với các Nhà hàng ở khắp các khu phố tại Sài Gòn và các tỉnh thành lân cận.
Để đạt được mục đích trên, Hồng Ký Mì Gia luôn ghi nhớ phương châm đặt lợi ích của khách hàng lên hàng đầu, luôn tiếp thu ý kiến để thỏa mãn khách hàng.
Hồng Ký Mì Gia rất mong nhận được sự ưu ái quan tâm, ủng hộ của các khách hàng thân yêu.