Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare, cook, serve and store the following dishes:
- Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
- Sauces: hot and cold
- Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
- Poultry and Game dishes
- Meat dishes: meat marinades, carve meats
- Fish and shell fish: sauces for fish and shell fish, garnishing techniques and methods of service for fish
- Pastry, cakes and yeast goods: petits fours, desserts
- Hot and cold deserts: decorate portion and present
- Chinese Regional Dishes:
- Guangong dishes
- Sichuman dishes
- Beijing dishes
- Shanghai dishes
- Thai Regional Dishes
- Indian Regional Dishes
- Malay and Nonya Dishes
- Indonesian Dishes
- Japanese Dishes
- Vietnamese Dishes
- Asian Desserts
- Dim Sum
- Buffet Food
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Clean and re-set his/her working area.
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
- House Rules and Regulation
- Health and Safety
- Grooming
- Quality
- Hygiene and Cleanliness
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
La Casa Hanoi Hotel là khách sạn 4 sao đạt chuẩn Quốc tế nằm ở khu Phố Pháp trung tâm Thành phố Hà Nội. Hiện Khách sạn đang cần tuyển dụng nhân sự làm việc tại địa chỉ 17 Phạm Đình Hổ, q. Hai Bà Trưng, Hà Nội.
Chào mừng bạn đến với ngôi nhà Home Suite ở Hà Nội của bạn, nằm trong khu phố Pháp yên tĩnh cổ kính và chỉ cách trung tâm thủ đô sầm uất và đông đúc vài phút. Khám phá dịch vụ 4 sao đạt tiêu chuẩn quốc tế của chúng tôi với hồ bơi đài phun nước, ngay cạnh phòng tập thể dục mở của chúng tôi với khung cảnh đẹp như tranh vẽ của toàn thành phố tuyệt đẹp; trải nghiệm tất cả các món ăn ngon nhất trong các nhà hàng sang trọng của chúng tôi. Sơn mài và Le Jardin trên sân thượng; tổ chức bất kỳ sự kiện nào một cách chuyên nghiệp với phòng họp được trang bị tốt của chúng tôi có sức chứa lên đến 150 đến 200 khách; Hãy tận hưởng căn phòng được thiết kế đơn giản sang trọng của chúng tôi, tràn ngập ánh sáng mặt trời từ cửa sổ lắp kính hai lớp, ngăn nhiệt và tiếng ồn từ ốc đảo thư giãn hoàn toàn của bạn.