Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
- Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.
Quyền lợi được hưởng
• Accommodation provided.
• Duty Meal
• Offered uniform and laundry service for uniform.
• Service Charge
• Joined in the associate activities.
• Joined in the Hotel's training and development programs.
• Offered relocation, home leave allowance.
• Offered 12 vacation days/year.
• Comply with government Public Holidays.
Yêu cầu công việc
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Qualifications
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Yêu cầu hồ sơ
Lady Hill Sapa Resort, khu nghỉ dưỡng đầu tiên ở Việt Nam mang dáng hình chiếc khuyên tai đặc trưng của vùng Tây Bắc, nằm biệt lập trên đỉnh Đồi Con Gái (thị xã Sa Pa, tỉnh Lào Cai). Sở hữu hướng nhìn đến tận đỉnh Fansipan hùng vỹ, giữa không gian xanh rộng 22.000m2, Lady Hill Sapa Resort vẽ nên bức tranh thơ mộng, hòa quyện giữa sắc màu độc đáo của Sa Pa và hơi thở đương đại đầy sức sống. Nơi đây lý tưởng cho mọi kỳ nghỉ, sự kiện đáng nhớ với 155 phòng nghỉ cao cấp, bể bơi vô cực thơ mộng, thư thái giữa mây ngàn ở Sky Lounge, sang trọng và đẳng cấp ở trung tâm hội nghị lớn nhất Sa Pa có sức chứa lên đến 500 khách…
Đời sống, thiên nhiên, văn hóa bản địa mang đến nguồn cảm hứng vô tận để Lady Hill Sapa Resort chia sẻ cùng du khách tình yêu dành cho vùng đất này. Chúng tôi còn là người bạn đồng hành tận tâm, mang tinh thần dịch vụ Omotenashi “từ trái tim đến trái tim” cùng bạn bước vào hành trình khơi nguồn cảm hứng, khám phá và trải nghiệm Sa Pa diệu kỳ.