Mô tả công việc
• Responsible for HACCP implementation through monitoring, coordination, assessment, verification and follow-up.
• Perform internal audits and reports; report to General Manager in regards to plans and actions.
• Ensure compliance with local legislation.
• Work & collaborate with the Executive Chef for all concerns regarding Food Safety, Sanitation, Pest Control in all kitchens and F&B outlets.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary and bonus
- Health insurance and Social insurance regulated by Vietnam Labor Law
- Professional, dynamic working environment
Yêu cầu công việc
• In-depth understanding of hygiene and food safety regulations and laws.
• Good command in English, both verbal and written.
• Diligence, self-motivation and the ability to work efficiently under pressure.
Yêu cầu hồ sơ
Đắm mình vào những nơi đẹp nhất trên thế giới với những trải nghiệm độc đáo của Meliá. Hãy trải nghiệm chúng một cách sâu sắc, hòa mình vào văn hóa của họ, thưởng thức ẩm thực địa phương và kết nối với lịch sử cũng như cội nguồn của họ. Tạo ra những kỷ niệm khó quên thông qua du lịch có trách nhiệm nhằm thúc đẩy sự đa dạng văn hóa.