Mô tả công việc
- Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists.
- Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use.
- Safely and appropriately use baking and measuring tools/equipment/appliances to prepare baked foods.
- Follow and ensure compliance with food safety handling policies and procedures, including personal hygiene procedures.
- Check and ensure correct temperatures of kitchen appliances and food, and report issues to management.
- Wash and disinfect kitchen area; set-up and break-down work station; and follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures.
- Monitor the quality of food prepared and portions served throughout shift
Quyền lợi được hưởng
- Get competitive salary & service charge
- Work 5 days per week - 2 days off per week
- To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance
- Get 24/24 accident insurance during the term of the hotel contract
Yêu cầu công việc
- Follow all company policies and procedures, including safety and security; report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications.
- Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets.
- Speak with others using clear and professional language and answer telephones using appropriate etiquette.
- Develop and maintain positive working relationships with others and support team to reach common goals.
- Comply with quality expectations and standards. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance.
- Move over sloping, uneven, or slippery surfaces.
- Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping.
- Stand, sit, or walk for an extended period of time.
- Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Yêu cầu hồ sơ
- Apply in Hoteljob.vn.
Tập Đoàn AFG với hành trình gần 30 năm, AFG Việt Nam đã trở thành điểm đến quen thuộc của những người yêu ẩm thực. Từ những ngày đầu khai trương nhà hàng đầu tiên vào tháng 6/1996, chúng tôi luôn mang đến những trải nghiệm ẩm thực khó quên cho mỗi thực khách. Từ những món Âu tinh tế đến những món Á đậm đà hương vị, chúng tôi luôn đảm bảo mang đến cho thực khách những lựa chọn phong phú và chất lượng nhất.
Với hệ thống gần 50 nhà hàng trải dài khắp cả nước thuộc các thương hiệu nổi tiếng như AL Fresco's, Pepperonis, Jaspas, Jacksons Steakhouse và Papa's Joe, cùng đội ngũ hơn 1000 nhân viên, AFG Việt Nam không ngừng đổi mới để đáp ứng nhu cầu ngày càng cao của khách hàng. Chúng tôi tin rằng, ẩm thực không chỉ là bữa ăn mà còn là những khoảnh khắc đáng nhớ bên người thân và bạn bè.