Mô tả công việc
• Responsible for the Kitchen outlet, ensure a smooth and profitable operation
• Maintain and develop the hotel’s cuisine concepts and standards in preparation and presentation to ensure a consistent quality culinary offering to guests
• Monitor and direct the daily operation to ensure the hygiene and safety criteria are followed and exercised in working area.
• Understand the business forecast thus conduct wisely management in manning and operation.
• Systemize the managerial process through a proper summary, checklist, logbook and record for follow up.
• Manage list of goods and stock available close with current operation
• Conduct a preventative maintenance plan on a periodic basis as required.
• Ensure all the stars following the hotel’s regulations and policies correctly.
• Promote positive inter-department relations through a concrete communication and cooperation.
• Perform other tasks as required by the department’s senior managers.
• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.
• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.
• Perform other administrative documentation as requested
• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.
• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management.
Quyền lợi được hưởng
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- Dynamic, professional & open-minded working environment
- Joining training courses
- Competitive salary, benefits and bonus
- Supporting shift meals at star canteen
Yêu cầu công việc
• At least 4-5 years of working experience in professional culinary operation, hospitality background is preferred.
• Good inter-personality and creative skills
• English communication skill and computer skill are preferred
Yêu cầu hồ sơ
Số điện thoại: 0254 625 7272
Công Ty Cổ Phần GLOBAL CATERING là công ty sản xuất suất ăn công nghiệp qui mô 10000 suất ăn/ ngày tại Dĩ An Bình Dương. Với chứng nhận HACCP và qui trình an toàn vệ sinh nghiêm ngặt, GC đủ sức phục vụ những món ăn vừa đẹp mắt, ngon miệng mà vẫn đảm bảo yêu cầu ATVSTP cao nhất.
Đầu tư day chuyền công nghệ hiện đại, đội ngũ lãnh đạo nhiều kinh nghiệm, bếp trưởng, bếp phó đều là những người nhiều năm kinh nghiệm trong việc quản lý nhà hàng, khách sạn, resort.. được đào tạo bài bản từ Singapore, Mỹ… GC hứa hẹn là một môi trường làm việc thân thiện, năng động, nhiều cơ hội thăng tiến.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2012
Mission
- Với chính sách “Coi trọng và phát triển con người, trọng dụng nhân tài” Đại Phát luôn đón chào các tài năng đến làm việc tại công ty và cùng chung sức vì sự phát triển của Đại Phát.