Việc làm Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Cập nhật 27/10/2024 23:43
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH Bánh Ngọt CJ Việt Nam
Chef de Partie (ADD) - Tổ trưởng Bếp ADD (Bếp Âu)
Bánh Ngọt CJ Việt Nam
10 việc làm 2 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 30/09/2024
Hạn nộp hồ sơ: 29/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Nam Từ Liêm - Hà Nội

Mô tả công việc

• In absence of Manager, conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known 

 • Prepares, cooks, serves and stores dishes 

• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers 

• Provides direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Attendants and Stewards 

• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information 

 • Establishes and maintains effective employee working relationships 

• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled 

• Attends and participates in training sessions as scheduled 

• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service 

• Cleans and re-sets his/her working area 

• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to: 

o House Rules and Regulation 

o Health and Safety 

o Grooming 

o Quality 

 o Hygiene and Cleanliness 

 • Works with Supervisor in manpower planning and management needs 

• Works with Supervisor in the preparation and management of the Department’s budget

Quyền lợi được hưởng

•          Full salary, service charge and local social insurance contribution in probation period

•          Opportunity to work with a great team of people and career growth in the world’s largest luxury hotel brand

•          Opportunity to join international training & development programs and cross training programs

•          2 OFF days/ week

•          Delicious and nutritious meal at Hotel’s Social Café

•          Sleeping Lounge for Employee

•          Laundered uniform provided by Hotel

•          Pre-employment health check and annual health check

•          Birthday gift and Allowances on other special events

•          Recognition program with valuable gifts

•          Summer vacation and many team building activities

•          Rooms and F&B services discounts worldwide at all IHG Hotels and Resorts

•          Unlimited Food & Beverage discount at Hotel

•          Free parking

•          Other benefits according to Hotel’s policy

Yêu cầu công việc

Required Skills –

·            Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

·            Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

·            Problem solving and training abilities.

·            Able to read, write and speak English

·            Willing to work and learn and move to other kitchens for support

·            Demonstrate good attitude to other colleagues

 Qualifications –

·            Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

 

Experience –

·            2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience at Western food or Steakhouse, or French Restaurant.

Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV (recent photo attached) to: 

 • Send directly at HR Office, B1F, Keangnam Hanoi Landmark72 Tower, Pham Hung Str, Nam Tu Liem, Hanoi

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH Bánh Ngọt CJ Việt Nam
Bánh Ngọt CJ Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lầu 14 tòa nhà CJ, 2Bis-4-6 Lê Thánh Tôn, P. Bến Nghé, Quận 1, TP.HCM

CJ Foodville thành lập năm 1994 tại Hàn Quốc dưới hình thức nhà hàng dành cho gia đình. Foodville được ghép từ 2 chữ “Food” (Thực phẩm) và “Village” (“Làng” với mong muốn khơi dậy sự thoải mái của khách hàng khi tới với nhà hàng, đồng thời mang lại cảm giác gắn kết gia đình khi dùng bữa tại đây. Theo đó, CJ Foodville được xem là thương hiệu mang lại những dịch vụ gắn liền với giá trị gia đình tới người dùng.

Có mặt tại Việt Nam từ năm 2007, CJ Foodville đã mang thương hiệu bánh mì tươi Tous les Jours tới thị trường này với cửa hàng đầu tiên tại TP. HCM. Tới nay, Tous les Jours ngày càng phổ biến và tạo thành 1 lần sóng “Bakery Hallyu” tại Việt Nam và có hơn 30 cửa hàng trên khắp cả nước. Vì vậy, TOUS les JOURS luôn mong muốn mang đến nhiều cơ hội làm việc và đào tạo cho các tài năng trẻ, năng động, yêu thích bánh mỳ bánh ngọt.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2007

Mission

Với hình ảnh biểu trưng là một người phụ nữ ví như một người mẹ đang chở đầy bánh mì trên chiếc xe đạp về cho gia đình, tiệm bánh Tous Les Jours mong muốn gửi gắm giá trị nhân văn vào trong thương hiệu của mình, luôn đặt nhu cầu của khách hàng lên đầu.

Những nghề phổ biến tại Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Bạn làm việc tại Bánh Ngọt CJ Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Click để đánh giá