Việc làm Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Cập nhật 27/10/2024 23:43
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH Bánh Ngọt CJ Việt Nam
HEAD CHEF - BẾP TRƯỞNG NHÀ HÀNG LẨU
Bánh Ngọt CJ Việt Nam
10 việc làm 2 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: 20 - 40 triệu
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 31/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Beauty in The Pot - specializing in Specializing in Health and Beauty hotpot cuisine from Singapore. Committed to excellence and customer satisfaction, we offer an exceptional dining experience across all locations. We are now seeking a talented and creative Head Chef with a passion for innovation and a drive for success to lead our kitchen operations and join our dynamic team, where you will have opportunities for career growth and development in a fast-paced environment!

Responsibilities:

  • Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
  • Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
  • Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
  • Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
  • Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
  • Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
  • Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
  • Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
  • Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.

Quyền lợi được hưởng

  • Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
  • Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
  • 12 days of leave per year
  • Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
  • Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
  • 20% discount when using services at Hylo's stores

Yêu cầu công việc

  • Professional Culinary Training Certificate
  • Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
  • In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
  • Candidate must have strong command of both Mandarin or English
  • Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
  • Carefully, honestly, high responsibility
  • Must have basic PC-literacy
  • Able to make reports, develop strategies,...
  • Knowledge of inventory management would be an added advantage
  • Understanding of food costing and budget management
  • Excellent organizational, communication and leadership skills
  • Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
  • Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
Working time:
  • 09:00 AM – 06:00 PM
  • 02:00 PM – 11:00 PM

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH Bánh Ngọt CJ Việt Nam
Bánh Ngọt CJ Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Lầu 14 tòa nhà CJ, 2Bis-4-6 Lê Thánh Tôn, P. Bến Nghé, Quận 1, TP.HCM

CJ Foodville thành lập năm 1994 tại Hàn Quốc dưới hình thức nhà hàng dành cho gia đình. Foodville được ghép từ 2 chữ “Food” (Thực phẩm) và “Village” (“Làng” với mong muốn khơi dậy sự thoải mái của khách hàng khi tới với nhà hàng, đồng thời mang lại cảm giác gắn kết gia đình khi dùng bữa tại đây. Theo đó, CJ Foodville được xem là thương hiệu mang lại những dịch vụ gắn liền với giá trị gia đình tới người dùng.

Có mặt tại Việt Nam từ năm 2007, CJ Foodville đã mang thương hiệu bánh mì tươi Tous les Jours tới thị trường này với cửa hàng đầu tiên tại TP. HCM. Tới nay, Tous les Jours ngày càng phổ biến và tạo thành 1 lần sóng “Bakery Hallyu” tại Việt Nam và có hơn 30 cửa hàng trên khắp cả nước. Vì vậy, TOUS les JOURS luôn mong muốn mang đến nhiều cơ hội làm việc và đào tạo cho các tài năng trẻ, năng động, yêu thích bánh mỳ bánh ngọt.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2007

Mission

Với hình ảnh biểu trưng là một người phụ nữ ví như một người mẹ đang chở đầy bánh mì trên chiếc xe đạp về cho gia đình, tiệm bánh Tous Les Jours mong muốn gửi gắm giá trị nhân văn vào trong thương hiệu của mình, luôn đặt nhu cầu của khách hàng lên đầu.

Những nghề phổ biến tại Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Bạn làm việc tại Bánh Ngọt CJ Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Bánh Ngọt CJ Việt Nam

Click để đánh giá