Mô tả công việc
Operation
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
Other Responsibilities
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
Quyền lợi được hưởng
Accommodation for Candidate who come from another city/Chỗ ở cho ứng viên đến từ thành phố khác
Service charge/ Phí dịch vụ
2 days off / week/ Được nghỉ 2 ngày/tuần
Full Social Insurance/ Bảo hiểm xã hội đầy đủ
Shuttle bus from the hotel to Phan Thiet City and back/ Xe đưa đón từ khách sạn đến thành phố Phan Thiết và ngược lại
International work environment/ Môi trường làm việc quốc tế
Duty meal/Bữa ăn trực ca
Yêu cầu công việc
• 2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
-Giấy khám sức khỏe
-Bằng cấp
-Bản sao CMND và hộ khẩu
Hạ Long Canfoco được thành lập vào năm 1957 tại Hải Phòng. Công ty là cơ sở tiên phong của ngành công nghiệp chế biến thực phẩm tại Việt Nam. Hiện tại Công ty đang niêm yết tại Sở Giao dịch Chứng khoán Hà Nội, có đội ngũ cán bộ, công nhân viên trên 850 người. Nổi tiếng với thương hiệu của chúng tôi là “Halong Canfoco” tại Việt Nam, công ty chúng tôi cung cấp các loại thực phẩm ngon, bổ dưỡng và tiện lợi cho các gia đình trên khắp đất nước.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Câu lạc bộ
- Team building
- Nghệ thuật
- Tình nguyện
Lịch sử thành lập
- 1957: Thành lập Công ty
Mission
Halong Canfoco cam kết cung cấp nguồn dinh dưỡng tốt nhất để góp phần xây dựng các gia đình mạnh khỏe hạnh phúc.