Việc làm Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc

Cập nhật 02/09/2024 11:26
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty TNHH TM Chế Biến Thực Phẩm Vĩnh Lộc
Category Supervisor/ R&D Supervisor (Fresh Food & Beverages)
Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc
13 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: 13 - 16 triệu
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 25/09/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/10/2024
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: Trên 3 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hồ Chí Minh

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Phụ cấp
  • Đồng phục
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

Salary: 13,000,000 — 16,000,000 VNĐ

Location: 7-Eleven Innovation Kitchen

Team: FF&B

Application deadline: 13/09 — 31/10/2024

Job Description

Position Purpose:

- The Category Supervisor (CS) will aid the Senior Category Supervisor (SCS) in overseeing one or several product categories belonging to one of the three main groups: Ready-to-Eat, Counter Food, or Proprietary Beverage programs in the 7-Eleven Viet Nam convenience store system.

- As a CS at 7-Eleven, you will play a pivotal role in driving innovation, enhancing product offerings, and ensuring the continuous improvement of the company‘s offerings. Your expertise and leadership will contribute to the development of new products, optimization of existing ones, and the implementation of strategic initiatives that align with 7-Eleven‘s business goals, our customers’ discerning and diverse tastes and health requirements while meeting the strictest food safety standards and upholding the high 7-Eleven global brand benchmarks.

Primary job duties:

1. Product Development:

- Lead the conceptualization, design, and development of new products, ensuring they meet market demands and customer preferences.

- Oversee the entire product development lifecycle, from ideation to formulation, testing, and production scale-up.

- Collaborate with cross-functional teams including marketing, supply chain, and quality assurance to bring products to store successfully.

2. Collaboration and Partnerships:

- Collaborate with external partners, suppliers, and research institutions to leverage external expertise and resources.

- Identify opportunities for collaboration or strategic partnerships that can enhance Category capabilities and accelerate innovation.

3. Quality Control and Compliance:

- Ensure that all products developed meet the company‘s quality and safety standards, as well as regulatory requirements.

- Implement robust testing protocols and quality control measures to maintain product consistency and integrity.

4. Documentation and Reporting:

- Maintain accurate and comprehensive documentation of research methodologies, results, and project progress.

- Generate regular reports for senior management, providing insights into achievements, challenges, and future plans.

Yêu Cầu Công Việc

- Bachelor Degree in Food Nutrition, QA/QC, Business Administration, Culinary degree or equivalent certificate with a minimum of three (3) years of food service experience, culinary experience in F&B or RnD department or manufacturing companies of large corporations.

- In-depth knowledge of product development processes, including ideation, formulation, testing, and scale-up.

- Familiarity with regulatory requirements related to food and beverage products.

- Exceptional problem-solving skills and a demonstrated ability to innovate and bring new ideas to fruition.

- Ability to travel frequently to/from meetings and to various locations especially to partner’s production and staging facilities and on-site to stores in Viet Nam. Ability to travel and stay for periods of 1-4 weeks outside of VietNam at least once or twice a year.

- Good office computer skills, including data analysis skills, report

- Having systems thinking, experience building systems...

- Personal character: Agile, dynamic, flexible

- Fluent in spoken and written English is strongly encouraged.

Địa điểm làm việc

Hồ Chí Minh
Cobi Tower 2, 2-4 Đường Số 8, Tân Phú, Quận 7, Hồ Chí Minh

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Lương: 13 Tr - 16 Tr VND
Khu vực
Báo cáo

Công Ty TNHH TM Chế Biến Thực Phẩm Vĩnh Lộc
Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:

Với hơn 20 năm xây dựng và phát triển, Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc đã trở thành một trong những công ty sản xuất chế biến và xuất khẩu thủy Hải sản hàng đầu Việt Nam. Sản phẩm của Công ty được xuất khẩu đến nhiều nơi trên thế giới như châu Âu, Nhật Bản, Mỹ, Hàn Quốc,...

Chính sách bảo hiểm

  • Chế độ Bảo hiểm đầy đủ (BHYT, BHXH, BHTN)

Các hoạt động ngoại khóa

  • Chương trình giao lưu văn hóa của công ty,mở tiệc tùng, lễ hội
  • Các cuộc thi năng khiếu như : Ca hát, múa, nhảy
  • Tình nguyện
  •  Thăm quan, du lịch hàng năm
  • Hoạt động xã hội 
  • Dã ngoại, team building theo quý

Lịch sử thành lập

  • Được thành lập năm 2000

Mission

  • Chúng tôi luôn đặt chất lượng sản phẩm, lấy sự hài lòng của quý khách làm tôn chỉ hành động, công ty chúng tôi đã giành được sự quan tâm, tin tưởng tuyệt đối từ các đối tác lớn và khách hàng trên toàn quốc.

Những nghề phổ biến tại Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc

Bạn làm việc tại Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc

Công ty Thực Phẩm Vĩnh Lộc

Click để đánh giá