Mô tả công việc
- Managing junior staffs in the kitchen
- Carry out administrative duties to maintain an efficient workspace
- Complies with the Department's Standards Operating Procedures
- Labels food containers properly to maintain food safety and hygiene standards
- Assist Chef de Partie and Sous Chef in ensuring that all kitchen standards in the designated kitchen section are complied
- Ensure that all dishes prepared in the designated kitchen section are as per the set recipes, consistent in terms of quality, presentation and food hygiene.
- Ensures that tools and equipment in the designated kitchen section are maintained to a good standard with minimum breakage.
Yêu cầu công việc
- Have good organizational skills
- Pay attention to even the minutest details
- Follow the health and safety guidelines of the kitchen
- 5-star pastry experiences, international background
Quyền lợi được hưởng
2. Attractive service charge (about 3.5 million - 5,5 million/month)
3. Support 2 meals during the working shift
4. Insurance system to pay 100% of salary + health insurance
5. Annual leave days, public holidays leave
6. Yearly outing trips
7. Luxury Hotel in Saigon
8. Be part of a Dynamic Team
9. Best Benefit Scheme
Công ty TNHH HUNG WAY, được thành lập năm 1996, với khoảng 1.800 công nhân viên, tọa lạc tại Khu Chế Xuất Tân Thuận. Là một Công Ty Đài Loan, chuyên may găng tay trượt tuyết, găng tay chống rét quần thể thao và áo Jacket, chuyên sản xuất hàng hiệu, 100% xuất khẩu toàn cầu. Hàng may mặc của công ty chúng tôi được sản xuất bằng các trang thiết bị hiện đại nhưng cũng đòi hỏi sự tỉ mĩ trong từng sản phẩm.Từ khi thành lập đến nay công ty chúng tôi đã không ngừng cải tiến công nghệ, đầu tư trang thiết bị, môi trường làm việc thoáng mát, các chuyền may đều có gắn máy lạnh, đài thọ 2 tòa nhà ký túc xá, mỗi toàn 80 phòng/ 5 tầng cho công nhân ở miễn phí. Nâng cao chất lượng sản phẩm. Thường xuyên mở các lớp tập huấn để nâng cao trình độ quản lý và tay nghề công nhân.