Việc làm Marou Chocolate

Cập nhật 18/09/2024 11:18
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
IE Team Leader
Marou Chocolate
16 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng nhóm / Giám sát
Ngày đăng tuyển: 09/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 05/01/2025
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 3 - 5 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quảng Ngãi

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

JOB SUMMARY

The IE supervisor will have the skill set of and Industrial Engineer who responsibilities include ensuring products meet established quality standards and increase efficiency. He/she is able to analyze operations and design workflows and production processes to reduce loss along the way while still meeting customer needs.

Also, He/she have to show leadership to the group of IEs to provide training /coaching and support to each individual in the group.

ESSENTIAL DUTIES & RESPONSIBILITIES

1. Lead the IE group on designing the process and maintaining the standards on floor.

2. Working with relevant departments to execute the projects in a timely manner.

3. Monitoring routing group including setting sequence and standard time values.

4. Analyzing machine capacity versus the demand and giving out suggestion on machineries purchase, upgrading to meet up ramp plan.

5. Prepare material and equipment lists, cost analyses for manufacturing projects.

6. Conduct research for new machines and technology, Coordinating on automation projects.

7. Complete other assignments and special projects as requested by the Department Head and the Director of Operations.

Yêu Cầu Công Việc

MINIMUM QUALIFICATIONS

1.     Education: Required –Graduate of Mechanical Engineering, Industrial Management discipline

2.     Experience: 3-5 years in manufacturing environment

3.     Knowledge of:

Advanced knowledge of production machinery, processes, and standards.

Familiar with Lean Manufacturing concepts.

4.     Skills and Abilities

Proficient in MS Office, CAD software.

Proficient in English.

Ability to communicate to different levels in manufacturing environment.

Critical thinking and problem-solving skills.

Strong communication and presentation skills.

Troubleshooting skills and attention to detail.

Documentation and organization skills.

Highly capable of identifying problems and solving problems.

Very proactive and energetic.

Good at Written and Spoken English

Work well in a team-based environment.

EQUIPMENT USED

 Computer

Scientific Calculator

Camera

Tape measure

Copier

Phone

MENTAL & PHYSICAL DEMANDS/WORKING CONDITIONS

1.     Mental Effort

Ability to meet deadlines

Attention to detail

Concentration and Focus

2.     Physical Requirements

Sits for extended periods of time

Stands and walks/moves to different locations as needed

3.     Working Conditions

General office conditions

Factory and warehouse environment

Địa điểm làm việc

Quảng Ngãi
Số 1, đường số 1, Khu Công Nghiệp Việt Nam – Singapore, xã Tịnh Phong, huyện Sơn Tịnh, tỉnh Quảng Ngãi, Việt Nam

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Lương: Cạnh tranh
Khu vực
Báo cáo

‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
Marou Chocolate Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

MAROU là một trong những nhà sản xuất sôcôla thủ công Bean-to-Bar đầu tiên ở châu Á và là một trong số ít trên thế giới sản xuất sôcôla tại quốc gia xuất xứ hạt. Đó là đứa con trong mơ của hai người Pháp khác thường gọi Việt Nam là quê hương. Bằng cách chọn sôcôla đen có nguồn gốc duy nhất, chúng tôi quyết định làm nổi bật hương vị đậu cụ thể của từng vùng đất trong khi kiểm soát từng bước sản xuất sô cô la, từ việc lựa chọn hạt đến thanh sô cô la, để mang lại trải nghiệm tốt nhất có thể

Những thanh sô cô la Single Origin của chúng tôi được làm từ cacao có nguồn gốc từ sáu tỉnh miền Nam Việt Nam: từ Bắc vào Nam Đăk Lăk, Lâm Đồng, Đồng Nai, Bà Rịa, Tiền Giang và Bến Tre. Khí hậu, đất và nước của mỗi tỉnh (bạn có thể gọi là terroir nếu muốn) cũng như sự kết hợp giữa các giống cacao và cách làm sau thu hoạch góp phần tạo nên hương vị khác nhau của từng nguồn gốc, từ đó tạo nên hương vị khác nhau của mỗi thanh .Có nhiều tỉnh trồng cacao hơn và chúng tôi luôn quan tâm đến việc tìm kiếm những nông dân mới để hợp tác cũng như khuyến khích những nông dân mới trồng cacao ở Việt Nam.

Những nghề phổ biến tại Marou Chocolate

Bạn làm việc tại Marou Chocolate? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Marou Chocolate

Marou Chocolate

Click để đánh giá