Việc làm Công Ty CP Seven System Viet Nam

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Seven System Viet Nam JSC (7-Eleven)
Junior Sous Chef Japanese - Bếp Phó Bếp Nhật
Công Ty CP Seven System Viet Nam
10 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
Hết hạn ứng tuyển
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 20/05/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Nam Từ Liêm - Hà Nội

Mô tả công việc

JOB SPECIFIC TASKS

Operations/Property Management

• Performs all duties of Culinary and related kitchen area associates to train new associates and step in and assist during high demand times.

• Supervises daily shift operations and oversees production and preparation of culinary items.

• Opens and closes kitchen shifts and ensures completion of assigned duties.

• Maintains food handling and sanitation standards.

• Assists with developing menus and promotions.

• Operates all department equipment as necessary and reports malfunctions.

• Purchases appropriate supplies and manages food and supply inventories according to budget.

• Supervises staffing levels to ensure that guest service, operational needs and financial objectives are met.

• Understands and implements Marriott's 70 Point Safety Standards.

• Develops railroad-cleaning schedules for associates; ensures associates follow cleaning schedules and keep their work areas clean and sanitary.

• Ensures all associates have proper supplies, equipment and uniforms.

• Communicates areas in need of attention to staff and follows up to ensure follow through.

• Helps train associates in safety procedures and supervises their ability to execute departmental and hotel emergency procedures.

• Participates as needed in the investigation of associate accidents.

• Understands and complies with loss prevention policies and procedures.

• Maintain F&B concepts and Mission standards fro preparation & presentation.

• Ensures the Hotel delivers to guests: “Simply Fresh Chef-crafted Food”.

• Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

• Responds to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

• Follow and implement Prime times during operation hours.

• Departmental meetings are well planned and regularly scheduled on a monthly basis.

• Daily food audit is performed by a member of Management not less than Sous Chef position.

• To complete PAF’s rating, coach and counsel in an appropriate time and review with Executive Chef.

• Perform any reasonable request made by the management which is not life threatening or against the law.

• Management reserves the right to make changes to this job description as its sole discretion and without advance notice.

• Above all. To lead by example through a “hands on” approach to motivate our associates to excel.

Quyền lợi được hưởng

02 months of probation with Full salary| Service charge| Social Insurance

Attractive remuneration package & 13th month salary

Local and International training course

05 working days | 02 day-off per week

Duty meal & Uniform provided by hotel

Taxi for late night shift| Free motorbike & car parking

Cross training & Cross exposure & Task force opportunities

Associate Appreciation Week | Take-care culture

Baby born gift | Birthday gift| Marriage allowance| Bereavement allowance

Annual health check

Associate special discount for hotel rooms and F&B services at International Marriott properties

Career path in the most respected and prestigious hotel companies in the world

Yêu cầu công việc

  • Culinary Education
  • Fluent English & Strong communication & Service mind
  • Knowledge of kitchen operational procedures
  • Understanding of Restaurant; Room Service; Bar/Lounge and Banquet department procedures

Yêu cầu hồ sơ

APPLICATION:

- Send your CV (Picture attached & Subject: Candidate Name - Position) to Hoteljob

- OR Fill in the application from at Loss & Prevention room at hotel (No.8 - Do Duc Duc - Nam Tu Liem - Hanoi)

- Interview appointment will be set up only to potential candidate at the soonest.- Recruitment fanpage: JW Marriott Hanoi - Human Resources

Khu vực
Báo cáo

Seven System Viet Nam JSC (7-Eleven)
Công Ty CP Seven System Viet Nam Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

SEVEN SYSTEM Việt Nam 7-Eleven là chuỗi cửa hàng tiện lợi quốc tế với hơn 62.000 cửa hàng với Việt Nam là thị trường thứ 19. Được thành lập vào năm 1927 bởi 7-Eleven Inc., cửa hàng đầu tiên được mở tại Dallas, Texas. Từ năm 2004, 7-Eleven Inc. là công ty con thuộc sở hữu hoàn toàn của Seven Eleven Nhật Bản, sau đó được nắm giữ bởi Seven & I Holdings, cả hai đều có trụ sở tại Toyko, Nhật Bản. Seven System Viet Nam (7-Eleven Việt Nam) là Đơn vị nhượng quyền chính của hệ thống cửa hàng tiện lợi 7-Eleven tại Việt Nam. SSV khai trương cửa hàng 7-Eleven đầu tiên vào ngày 15 tháng 6 năm 2017 tại tòa nhà Trung tâm Thương mại Sài Gòn, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng chế độ BHYT, BHXH của Nhà nước

Các hoạt động ngoại khóa

  • Tham gia các hoạt động ngoại khóa của công ty

Lịch sử thành lập

  • Ngày hoạt động: 06/07/2015

Mission

7-Eleven là chuỗi cửa hàng tiện lợi hàng đầu thế giới. Trong lịch sử phát triển của mình, 7-Eleven luôn đề cao yếu tố con người và xác định đó là nền tảng cho sự phát triển bền vững. Chúng tôi không ngừng nỗ lực xây dựng môi trường làm việc cởi mở, sáng tạo, truyền cảm hứng cho nhân viên phát triển kỹ năng và tự hoàn thiện nâng cao năng lực bản thân.

Những nghề phổ biến tại Công Ty CP Seven System Viet Nam

Bạn làm việc tại Công Ty CP Seven System Viet Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty CP Seven System Viet Nam

Công Ty CP Seven System Viet Nam

Click để đánh giá