Mô tả công việc
The position is responsible for:
The Commis I Chef is responsible to prepare a consistent, high-quality food product, ensure courteous, professional, efficient and flexible service and Hotels operational standards. You will be also responsible for assisting CDP and Sous Chef in cooking and then ensuring that all stations are clean
Primary Responsibilities
GENERAL MISSION:
• Assists in all food preparation and help to run the station that he is assigned to efficiently.
RESPONSIBILITIES:
• Assists Chef de Partie/Demi Chef to run the station efficiently.
• Obtains requisitioned goods from the storeroom.
TECHNICAL RESPONSIBILITIES:
• Stocks food items neatly in shelves and fridges.
• Keeps the section that he is assigned to in good working order.
• Assists in cleaning utensils and equipment.
COMMERCIAL RESPONSIBILITIES:
• Works according to standard recipes.
HUMAN RESPONSIBILITIES:
• Keeps good rapport with all staff.
• Follows hotel rules and regulations at all times.
RELATIONS:
• Keeps good relationships with all staff at all times.
REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION:
• Replaces Cook when requested.
• Performs any other duties as assigned by superiors.
• impacts to Sales and Sales Ops. If these two teams in particular are not aligned, it will be a steep road.
Quyền lợi được hưởng
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Education:
• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
• Service years in the field :
• 2 years minimum in hotel or fine dining venue
• 1 years minimum in position
• Solid Culinary experience
• Knowledge and skills:
• Must be able to read and write to facilitate the communication process
• Solid communication & training skills
• Working with multi-cultural teams
• To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
• To understand high standards of personal hygiene at all times
• To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
• Ensure that full uniform is worn at all times
• Good comprehension of the English language
• Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients
Competencies
• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Good presentation and influencing skills
• Alignment between teams
Yêu cầu hồ sơ
A by Tung - Khi niềm đam mê ẩm thực được lan toả và viết tiếp câu chuyện của mình Lấy cảm hứng từ câu chuyện theo đuổi niềm đam mê bất tận với phong cách ẩm thực cao cấp của Bếp trưởng Hoàng Tùng, chúng tôi tự hào được giới thiệu với thực khách một địa điểm trải nghiệm ẩm thực hoàn toàn mới tại Sài Gòn mang tên Å by Tung. Nếu Å là ký tự đầu tiên với dấu tròn đặc trưng cho bảng chữ cái của Bắc Âu, Å by Tung chính là biểu tượng của sự dẫn đầu, đại diện cho sự sáng tạo không ngừng trong ẩm thực, mang tinh thần và không khí của những nước Bắc Âu tối giản, hiện đại, năng động, trẻ trung và sáng tạo.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2011
Mission
-
Để tôn vinh Bắc Âu, nơi niềm đam mê ẩm thực hảo hạng của đầu bếp Tung bùng nổ, nhà hàng mang đến cho những vị khách yêu thích cái nhìn trực diện về nội thất Bắc Âu ấn tượng và sự tôn vinh hương vị, tính thời vụ và tính thẩm mỹ, trong thực đơn nếm thử 20 món đặc trưng của nhà hàng.
-
Không ngừng đổi mới và đôi khi nổi loạn, ngoài việc giới thiệu những món ăn đặc trưng, Hoàng Tung và nhóm của anh còn đam mê khơi gợi cảm giác kỳ diệu trong mỗi thực khách và mang đến trải nghiệm độc đáo, đích thực.