Việc làm ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM

Cập nhật 27/08/2024 11:52
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM
PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager
ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM
12 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 11/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Tuy Hòa - Phú Yên

Mô tả công việc

The Kitchen Manager is responsible for overseeing the kitchen operations and managing the kitchen team to ensure the food delivery is at its best and established standards of operation are met. Moreover, this role is also in charge of purchase and supply orders, checking kitchen items, performing the inventory count for daily operations and making kitchen stock readily available.

Kitchen Manager reports directly to the Hotel general manager and works closely with the other members in F&B team.

Quyền lợi được hưởng

* Full contribution of SI, HI and UI on basic salary

* Active, balance and professional working environment

* Productivity focus not time attendance

* Fun and playfull internal activities

* 14 AL days

* Meal allowance

* Phone allowance

* 24.7 health insurance

Yêu cầu công việc

Proven performance record with at least 3 years in hospitality or F&B operations as Kitchen coach or equivalent, pre-opening experience is an advantage

Diploma in hotel and restaurant management, hospitality management, business management, marketing, entrepreneurship, or equivalent; Food Hygiene certifications would be an advantage

Fair written and verbal communication skills in both Vietnamese and English

Ability to easily connect and provide a warm (first) contact for our guests, continuously making it personal at every interaction

Ability to provide on the job training, peer mentorship, team development and coaching

Ability to work across all hotel sectors and departments at a basic level to best understanding role in FOH management and departmental collaboration

Actively work to build a community of one, in actions and feelings

Team and knowledge management, system diversities, organizational and team interrelationships

Conflict management, impact and influencing; listening, understanding and responding; teamwork and cooperation

Ability anticipate problems and offer solutions; provide high level of attention to detail

Computer literacy, knowledge of Microsoft Office applications, Hotel operations systems and POS

Yêu cầu hồ sơ

PHÚ YÊN-TUY HÒA | Wink Hotel Tuy Hoa Beach | Kitchen Manager

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM
ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:

Công ty Hoàng Tâm là thương hiệu bán lẻ thuộc Công ty TNHH Thực Phẩm Việt - Vifoods Co., Ltd (VIF) được thành lập vào tháng 07 năm 2021 dưới tên là Công ty cổ phần ẩm thực Nhật Bản Hoàng Tâm ( tên tiếng Anh là Hoang Tam Japanese - Cuisine Joint Stock Company).

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2021

Mission

  • Công ty Hoàng Tâm là thương hiệu bán lẻ thuộc Công ty TNHH Thực Phẩm Việt - Vifoods Co., Ltd (VIF) được thành lập vào tháng 07 năm 2021 dưới tên là Công ty cổ phần ẩm thực Nhật Bản Hoàng Tâm ( tên tiếng Anh là Hoang Tam Japanese - Cuisine Joint Stock Company).

Những nghề phổ biến tại ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM

Bạn làm việc tại ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM

ẨM THỰC NHẬT BẢN HOÀNG TÂM

Click để đánh giá